Δελτία Τύπου

Η nrg.gr εμπιστεύθηκε ξανά την εταιρεία τεχνολογίας Backbone για την ανάπτυξη του προγράμματος incharge

Η nrg.gr εμπιστεύθηκε ξανά την εταιρεία τεχνολογίας Backbone για την ανάπτυξη του προγράμματος incharge
Η BACKBONE ως μακροχρόνιος συνεργάτης της nrg, συνέβαλε σημαντικά στη στρατηγική που αφορά στην επικοινωνία της νέας εμπορικής επωνυμίας incharge

Η nrg.gr εμπιστεύθηκε ξανά την εταιρεία τεχνολογίας BACKBONE, αυτή την φορά για τη ψηφιακή ανάπτυξη του προγράμματος incharge, με σκοπό να σχεδιάσει την ιστοσελίδα και τα custom εργαλεία του. Στόχος του project ήταν μεσω της τεχνολογίας, η καινούργια και πρωτοποριακή αυτή ενέργεια, να ενημερώνει και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του οδηγού στην Ελλάδα που επιλέγει την ηλεκτροκίνηση για τη μετακίνησή του.
Η BACKBONE ως μακροχρόνιος συνεργάτης της nrg, συνέβαλε σημαντικά στη στρατηγική που αφορά στην επικοινωνία της νέας εμπορικής επωνυμίας incharge, στη λειτουργική διασύνδεσή της με τον κύριο ιστότοπο / brand της nrg και κυρίως στη δημιουργία ενός custom χρηστικού έργου. Αξιοποιώντας τις υποδομές του Ομίλου Motor Oil, μέσω της χρήσης σταθμών AVIN και Shell το συνολικό αυτό έργο της nrg, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα βήματα προς την επιτυχή ενσωμάτωση της ηλεκτροκίνησης σε εθνικό επίπεδο. Η BACKBONE από τη μεριά της ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία το ψηφιακό μέρος του έργου με τα εξής κύρια χαρακτηριστικά:
• διαδραστικό χάρτη, με τον οποίο ο οδηγός μπορεί να εισάγει την αφετηρία + τον προορισμό του για να λάβει την πιο εξυπηρετική διαδρομή σταθμών φόρτισης για το ταξίδι του.
• διασύνδεση με το Portal για την είσοδο στην εφαρμογή incharge, η οποία επιτρέπει στους συνδεδεμένους χρήστες να βλέπουν το ιστορικό συναλλαγών τους και τους σταθμούς φόρτισης που έχουν χρησιμοποιήσει.
• κλιμακούμενη αρχιτεκτονική πληροφοριών που θέτει τα θεμέλια για τη μετάβασή του incharge σε μια πλατφόρμα με πολλαπλές λειτουργίες και νέες υπηρεσίες.
Η ιστοσελίδα επιπρόσθετα διαθέτει ανθρωποκεντρικό / πελατοκεντρικό σχεδιασμό, προσφέροντας εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση, με έμφαση UX στο “mobilefirst” ώστε ο χάρτης να αποτελεί χρηστικό εργαλείο για τον οδηγό και η συνολική εμπειρία του να είναι μοναδική.
Η BACKBONE μέσω της τεχνολογίας προσφέρει στην εταιρεία ενέργειας nrg, ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που αναδεικνύουν αυτή και τις πρωτοπόρες υπηρεσίες της ενώ παράλληλα συντελεί στην επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης