Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Epsilon Talent: H νέα all-in-cloud λύση της Epislon HR είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας στην εύρεση προσωπικού!

Epsilon Talent: H νέα all-in-cloud λύση της Epislon HR είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας στην εύρεση προσωπικού!
Η νέα λύση της Epsilon HR έρχεται σε μια απαιτητική συνθήκη, καθώς ο κύκλος εργασιών των εργαζομένων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, άρα ιδιαίτερα ενισχυμένες είναι και οι ανάγκες του τμήματος HR για την κάλυψη κενών θέσεων

Η Epsilon HR, μέλος του Ομίλου Epsilon Net και Ηγέτης στις λύσεις HR, Μισθοδοσίας και Ωρομέτρησης, συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευσή της για ουσιαστική στήριξη των τμημάτων HR στο δρόμο προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους. Σήμερα, παρουσιάζει υπερήφανα το Epsilon Talent, τη νέα all-in-one cloud λύση Επιλογής Προσωπικού & Διαχείρισης Βιογραφικών. Η νέα εφαρμογή ψηφιοποιεί και απλοποιεί τις διαδικασίες εύρεσης & πρόσληψης Ανθρώπινου Δυναμικού και συγκεντρώνει όλες τις σχετικές εργασίες σε ένα ενιαίο, μοντέρνο και responsive περιβάλλον με δυναμικό περιεχόμενο.
Το Epsilon Talent είναι ένα υπερσύγχρονο εργαλείο στη διάθεση των τμημάτων HR, καθώς αντιμετωπίζει ολιστικά τη διαδικασία εύρεσης και πρόσληψής του κατάλληλου προσωπικού για μεσαίες και μεγάλες εταιρίες κάθε δραστηριότητας. Η νέα all in one λύση διευκολύνει δραστικά όλες τις επί μέρους διαδικασίες, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η δημοσιοποίηση των θέσεων εργασίας, η λήψη αιτήσεων, η ανάλυση και «αποκωδικοποίηση» των CVs, το screening για λέξεις κλειδιά, το match αναζητούμενων-προσφερόμενων στοιχείων, ο προγραμματισμός συνεντεύξεων και η αυτόματη αξιολόγηση και ταξινόμηση των υποψηφίων. Το σημείο κλειδί είναι επίσης ότι το Epsilon Talent συνδέεται απευθείας με όλα τα προϊόντα HR του ομίλου Epsilon Net, παρέχοντας έτσι cross συνδεσιμότητα με άλλες σημαντικές λειτουργίες.
Το Epsilon Talent έρχεται για να κάνει την εύρεση προσωπικού μία εύκολη και άκρως επιτυχημένη υπόθεση για τον επιχειρηματία και τα αρμόδια στελέχη HR. Aπαλλάσσει τις εταιρίες από μεγάλα κόστη που προκύπτουν από «χειροκίνητη» διαλογή υποψηφίων ανάμεσα σε χιλιάδες βιογραφικά, από την ανάπτυξη και συντήρηση μιας σελίδας καριέρας στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή και την ανάπτυξη και συντήρηση μιας custom ATS λύσης.
Η νέα λύση της Epsilon HR έρχεται σε μια απαιτητική συνθήκη, καθώς ο κύκλος εργασιών των εργαζομένων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, άρα ιδιαίτερα ενισχυμένες είναι και οι ανάγκες του τμήματος HR για την κάλυψη κενών θέσεων. Κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία, οι επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν και ωρίμασαν τεχνολογικά. Η πρόσληψη αποτελεί παράγοντα επιτυχίας στρατηγικής σημασίας για κάθε επιχείρηση και δίνεται μεγάλη έμφαση στην διαδικασία και στην ποιότητα του αποτελέσματος αυτής. Αυτό ακριβώς το κενό έρχεται να καλύψει το Epsilon Talent, προσφέροντας την κορυφαία λύση για ποιοτικές προσλήψεις με ανταγωνιστικό κόστος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης