Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

FREEWIN: Παίζεις εντελώς δωρεάν και διεκδικείς καθημερινά έως και 100.000 ευρώ – Μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο OPAP Store App

FREEWIN: Παίζεις εντελώς δωρεάν και διεκδικείς καθημερινά έως και 100.000 ευρώ – Μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο OPAP Store App
Μέχρι στιγμής πάνω από 80.289 παίκτες έχουν κερδίσει περισσότερα από 142.774 ευρώ, σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο «FREEWIN» του ΟΠΑΠ! Ποτέ ξανά δεν είχες την ευκαιρία να κερδίσεις τόσα πολλά με τίποτα! Γιατί με το νέο «FREEWIN» μέσω του OPAP Store App, μπορεί να κερδίσεις κάθε ημέρα έως και 100.000 ευρώ.
Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του «FREEWIN»* και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.
Έως 100.000 ευρώ καθημερινά; Είναι στο χέρι σου!
Το νέο δωρεάν «FREEWIN» που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα είναι γεγονός. Και τώρα, ώρα να δοκιμάσεις την τύχη σου. Το μόνο που μένει είναι να παίξεις:
Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του «Free Win». Αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του «Free Win». Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του «Free Win» είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.
Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να σταματήσεις σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το ποσό του τελευταίου επιπέδου που έχεις κερδίσει. Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Σε περίπτωση που επιλέξεις τη λάθος κάρτα, χάνεις ό,τι έχεις κερδίσει. Μην ανησυχείς όμως, γιατί μπορείς να ξαναπαίξεις εντελώς δωρεάν την επόμενη μέρα.
Με το «FREEWIN» το να παίρνεις αποφάσεις γίνεται …. παιχνιδάκι!
Σε αυτό το 100άρι δεν χρειάζεται να τρέξεις. Παίρνεις τον χρόνο σου, επιλέγεις σωστά και μπορεί να κερδίσεις κάθε μέρα έως και 100.000 ευρώ, ενώ παίζεις δωρεάν!
Τώρα αν παίξεις το «FREEWIN» σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνεις συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του προγράμματος πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσεις φανταστικά δώρα.
Μέχρι στιγμής πάνω από 80.289 παίκτες έχουν κερδίσει περισσότερα από 142.774 ευρώ, σε καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης