Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Performance Technologies: Πιστοποιείται με δύο ακόμα Microsoft Specializations

Performance Technologies: Πιστοποιείται με δύο ακόμα Microsoft Specializations
Η Performance Technologies πιστοποιείται με δύο ακόμα Microsoft Specializations

Η Performance Technologies ανακοινώνει πως πρόσφατα απέκτησε ακόμη δυο Microsoft Specializations, συγκεκριμένα το Infra & Database Migration to Microsoft Azure Specialization και το Cloud Security Specialization.
Η Microsoft με τα παραπάνω Specializations αναγνωρίζει τους συνεργάτες που πληρούν αυστηρά κριτήρια σχετικά με την επιτυχή ολοκλήρωση έργων σε τεχνολογίες Microsoft και με άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό .
Πιο συγκεκριμένα με την εξειδίκευση Microsoft Infra & Database Migration to Azure, η Performance Technologies επισφραγίζει την βαθιά γνώση και εμπειρία στην μετάβαση φορτίων υποδομής και βάσεων δεδομένων στο Αzure, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, σχεδιασμού, υλοποίησης και υποστήριξης στο Microsoft Azure, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την διαδικασία επικύρωσης της μεθοδολογίας και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών για την μετάβαση στο Microsoft Azure.
Επιπλέον, το Microsoft Cloud Security Specialization, πιστοποιεί την Performance Technologies, ανάμεσα στους πλέον κατάλληλους και αξιόπιστους συνεργάτες  για την εφαρμογή ολοκληρωμένης προστασίας από κυβερνο-επιθέσεις σε Microsoft Azure, υβριδικά και multicloud περιβάλλοντα. Καθώς η χρήση των υπηρεσιών cloud συνεχίζει να αυξάνεται, και οι κίνδυνοι και οι απειλές στον κυβερνοχώρο συνεχίζουν να εξελίσσονται, η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποκτά ολοένα και περισσότερη αξία επικυρώνοντας  την εκτενή γνώση της Performance.
Τα συγκεκριμένα Specializations, έρχονται να διευρύνουν την λίστα των εξειδικεύσεων που ήδη κατέχει η Performance Technologies, όπως το DevOps with GitHub on Microsoft Azure και το Microsoft Azure VMware Solution.
Ο Κωνσταντίνος Χρονόπουλος, Cloud Business Unit Director της Performance Technologies δήλωσε «Στην Performance Technologies είμαστε περήφανοι για την απόκτηση των δυο νέων αυτών Specializations, που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι Performance Technologies, με την αποδεδειγμένη μεθοδολογία της μπορεί να αποτελέσει τον συνεργάτη κάθε οργανισμού στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού με δομημένο και ασφαλή τρόπο.»
H Anat Gil, Global Partner Solutions Lead, South-East Europe στην Microsoft δήλωσε, επίσης: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Performance Technologies για την προσήλωση και την διαρκή επένδυση της ομάδας στην εξειδίκευση της στις τεχνολογίες της Microsoft. Η κατάκτηση των Microsoft Specializations υπογραμμίζουν την επιτυχία του συνεργάτη στο να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού και εκμοντερνισμού των υποδομών των πελάτων μας, φροντίζοντας παράλληλα για την ασφάλεια τους και την επίτευξη των εταιρικών τους στόχων, κάνοντας την μετάβασή τους στο Microsoft Azure πραγματικότητα.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης