Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

BOX BLAST: Έκπτωση 3 ευρώ σε κάθε παραγγελία

BOX BLAST: Έκπτωση 3 ευρώ σε κάθε παραγγελία
Κάθε κουπόνι BOX BLAST ισχύει για 3 ημέρες και μπορεί να εξαργυρωθεί σε παραγγελίες με ελάχιστη αξία 8 ευρώ

Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία φαγητού, καφέ, γλυκού, από την πρώτη κιόλας φορά, προσφέρει τo BOX για άλλη μια φορά, με την μοναδική προσφορά ΒΟΧ BLAST.
Με το BOX BLAST ο χρήστης κερδίζει 3€ στην πρώτη του παραγγελία, αλλά και κουπόνι 3€ για την αμέσως επόμενη παραγγελία που θα πραγματοποιήσει από τα χιλιάδες καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια.
Το όφελος είναι διπλό για τον χρήστη σε κάθε παραγγελία με το BOX BLAST: εκτός από τα 3€ έκπτωση που κερδίζει, κερδίζει και πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει άμεσα σε ευρώ κατά την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας του ή και σε GB αν είναι συνδρομητής COSMOTE.
Κάθε κουπόνι BOX BLAST ισχύει για 3 ημέρες και μπορεί να εξαργυρωθεί σε παραγγελίες με ελάχιστη αξία 8€. Η προσφορά ισχύει έως τις 22 Οκτωβρίου.
Με περισσότερα από 13.000 καταστήματα σε 100 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το BOX, η δημοφιλής υπηρεσία delivery για online παραγγελίες φαγητού, καφέ αλλά και supermarket αποτελεί το delivery που ο χρήστης πάντα κερδίζει, μέσα από καθημερινές και αποκλειστικές προσφορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης