Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H AEGEAN καλωσορίζει τους επιβάτες της στο νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας δίπλα στις πύλες αναχώρησης

tags :
H AEGEAN καλωσορίζει τους επιβάτες της στο νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας δίπλα στις πύλες αναχώρησης
Το νέο Lounge της AEGEAN στο αεροδρόμιο της Λάρνακας έρχεται να προστεθεί στα δύο Business Lounges που λειτουργούν ήδη στον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Το νέο Business Lounge της AEGEAN, δίπλα στις πύλες αναχώρησης, με άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα στο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης, ανοίγει από σήμερα ξανά τις πόρτες του στο αεροδρόμιο της Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» και καλωσορίζει τους επιβάτες της εταιρείας σε ένα διαφορετικό, αισθητά διαφοροποιημένο και νέο χώρο υψηλής αισθητικής και άνεσης, αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.
Σε μία νέα προνομιακή τοποθεσία με άμεση πρόσβαση στις πύλες αναχώρησης, καθώς βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής αναχωρήσεων, άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα στο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης του αεροδρομίου, το νέο Business Lounge της AEGEAN στη Λάρνακα, συνολικής έκτασης 345 τετραγωνικών μέτρων, υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τη διαχρονικά υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της AEGEAN. Εμπνευσμένο από τη λιτή, παραδοσιακή, μεσογειακή αρχιτεκτονική, αξιοποιεί το φυσικό φως και τη μοναδική θέα στο αεροδρόμιο, που φτάνει έως τη θάλασσα, και ενσωματώνει στο σχεδιασμό του τη νέα εταιρική εικόνα της εταιρείας, φιλοδοξώντας παράλληλα, να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιβάτη.
Το νέο Lounge της AEGEAN στο αεροδρόμιο της Λάρνακας έρχεται να προστεθεί στα δύο Business Lounges που λειτουργούν ήδη στον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (το ένα στην περιοχή Intra-Schengen και το άλλο στην Extra-Schengen), καθώς και στον χώρο διακεκριμένων επιβατών που διαθέτει στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, σχεδιασμένα να προσφέρουν στους επιβάτες μια ολοκληρωμένη και αξεπέραστη ταξιδιωτική εμπειρία. Τον σχεδιασμό του Business Lounge της AEGEAN στη Λάρνακα ανέλαβε και πάλι το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο K-Studio, εξελίσσοντας την επιτυχημένη συνεργασία που έχει ήδη εγκαινιάσει με την εταιρεία, παρουσιάζοντας τα προηγούμενα χρόνια τα Lounges στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Για την AEGEAN, που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας, η Κύπρος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της δραστηριότητας της, διασφαλίζοντας τη διασυνδεσιμότητα του νησιού, τόσο μέσω απευθείας συνδέσεων τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων όσο και μέσω των κόμβων της Αθήνας, που εξυπηρετεί με έως 7 καθημερινές πτήσεις και της Θεσσαλονίκης, που εξυπηρετεί με έως 2 καθημερινές πτήσεις αντίστοιχα, έχοντας μεταφέρει διαχρονικά πάνω από 12 εκατ. επιβάτες. Το νέο Lounge της AEGEAN στη Λάρνακα, επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στις ανάγκες αλλά και τις υψηλές προσδοκίες του επιβατικού κοινού της Κύπρου, ανανεώνοντας τη δέσμευσή της για μια διαρκώς αναβαθμισμένη, ποιοτική και σύγχρονη ταξιδιωτική εμπειρία. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης