Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Santander μεταξύ των ενδιαφερομένων για τη γερμανική Deutsche Industriebank

H Santander μεταξύ των ενδιαφερομένων για τη γερμανική Deutsche Industriebank
Οι περισσότεροι εξ αυτών, ενδιαφέρονται κυρίως για τη δραστηριότητα δανειοδότησης επιχειρήσεων
Μεταξύ των τραπεζών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη γερμανική τράπεζα Deutsche Industriebank (ΙΚΒ), ένα από τα θύματα που ξεχώρισαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στη Γερμανία, συγκαταλέγεται και η ισπανική Santander, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters.
Οι τράπεζες HSBC, BNP Paribas, Societe General, Santander, Rabobank και SEB έχουν δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό και πρέπει να καταθέσουν μη δεσμευτική προσφορά μέχρι τα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ακόμη, επισημαίνει ότι κάποιες από αυτές τις τράπεζες, που επιδιώκουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους με μεσαίου μεγέθους γερμανικές επιχειρήσεις, όπου ειδικεύεται η IKB, ενδιαφέρονται μόνο για τις δραστηριότητες δανειοδότησης των επιχειρήσεων και όχι για το σύνολο της τράπεζας.
Σύμφωνα με το Reuters, καμία εκ των IKB, HSBC, BNP Paribas, Société Générale, Santander και SEB δεν δέχθηκε να σχολιάσει σχετικά, ενώ η Lone Star, που διαχειρίζεται τον διαγωνισμό και η Rabobank δεν ήταν διαθέσιμες για να σχολιάσουν σχετικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης