Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πλήγμα για την UBS το αυξημένο νομικό κόστος – Χαμηλότερα των εκτιμήσεων τα κέρδη στο γ΄τρίμηνο 2014 – Στα 762 εκατ. ελβετικά φράγκα

tags :
Πλήγμα για την UBS το αυξημένο νομικό κόστος – Χαμηλότερα των εκτιμήσεων τα κέρδη στο γ΄τρίμηνο 2014 – Στα 762 εκατ. ελβετικά φράγκα
Τα καθαρά κέρδη της UBS ανήλθαν σε 762 εκατ. φράγκα στο τρίμηνο, έναντι 577 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι

Πλήγμα για την UBS αποτέλεσε το αυξημένο νομικό κόστος, με την ελβετική τράπεζα να ανακοινώνει κέρδη αυξημένα μεν, αλλά χαμηλότερα των εκτιμήσεων για το γ΄τρίμηνο του 2014.
Η UBS έχει βάλει στην άκρη το ποσό των 1,84 δισ. ελβετικών φράγκων για νομικά κόστη, καθώς ετοιμάζεται να προχωρήσει σε συμβιβασμό για την υπόθεση χειραγώγησης συναλλάγματος.
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της UBS ανήλθαν σε 762 εκατ. φράγκα στο τρίμηνο, έναντι 577 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Bloomberg, ανέμεναν αύξηση κερδών στα 804 εκατ. ελβετικά φράγκα.
Οι περισσότερες από τις νομικές προβλέψεις αφορούν τη μονάδα χρεογράφων, όπως ανακοίνωσε η UBS, χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένες υποθέσεις.
Οι αναλυτές της JP Morgan Kian Abouhossein and Amit Ranjan, είχαν προειδοποιήσει ότι η μεγαλύτερη ανησυχία των επενδυτών, όσον αφορά τη UBS, είναι το νομικό κόστος.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 2014 η μετοχή της UBS έχει υποχωρήσει κατά 8,8% στο χρηματιστήριο της Ζυρίχης.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης