Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jeb Bush (π.κυβερνήτης Φλόριντα): Θα έδινα και εγώ εντολή για τον πόλεμο στο Ιράκ

tags :
Jeb Bush (π.κυβερνήτης Φλόριντα): Θα έδινα και εγώ εντολή για τον πόλεμο στο Ιράκ
Λίγες μέρες μετά ανασκεύασε τη δηλωσή του
Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα των ΗΠΑ, Jeb Bush, αρνήθηκε να απαντήσει για το εάν θα έδινε εντολή για τον πόλεμο στο Ιράκ, γνωρίζοντας αυτά που γνωρίζει τώρα, επειδή ο πόλεμος δεν σεβάστηκε τα στρατεύματα, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN.
Ο πολιτικός διευθυντής του CNN, David Chalian, έκανε ανάρτηση πολλών μηνυμάτων στο κοινωνικό δίκτυο Twitter, την Τετάρτη, απαντώντας σε έναν ψηφοφόρο κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Λας Βέγκας.
Ο ψηφοφόρος ρώτησε τον J. Bush πως πρέπει να αποσαφηνίσει τις δηλώσεις του σχετικά με το εάν, έχοντας γνώση από τα τωρινά, θα είχε εισβάλει στο Ιράκ αν ήταν πρόεδρος το 2003, όπως έκανε ο αδελφός του, ο πρόεδρος George W. Bush.
Ο J. Bush ερωτώμενος στο Fox News, από τη δημοσιογράφο Megyn Kelly αυτή την εβδομάδα, απάντησε πως θα το έκανε. Αρκετές ημέρες αργότερα, μετά από τις πολλές αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή του η δήλωση, απάντησε πως ερμήνευσε την ερώτηση λάθος .
"Αν πρόκειται να μπούμε σε υποθετικά σενάρια, νομίζω ότι αυτό θα κάνει πολύ κακό σε πολλούς ανθρώπους που θυσίασαν πολλά”, δήλωσε ο J. Bush.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης