Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rajoy (Ισπανία): Η Ελλάδα διέκοψε μονομερώς τις διαπραγματεύσεις – Η Ε.Ε. υπήρξε αλληλέγγυα στην Αθήνα

Rajoy (Ισπανία): Η Ελλάδα διέκοψε μονομερώς τις διαπραγματεύσεις – Η Ε.Ε. υπήρξε αλληλέγγυα στην Αθήνα
Οι Ισπανοί μπορούν να είναι ήσυχοι, τόνισε ο ισπανός πρωθυπουργός
Η Ελλάδα διέκοψε μονομερώς τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, τόνισε ο ισπανός πρωθυπουργός, Mariano Rajoy, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που είχε στη Μαδρίτη με τον γάλλο πρώην πρόεδρο, Nicolas Sarkozy.
Επικρίνοντας την ελληνική κυβέρνηση, ο Mariano Rajoy ανέφερε ότι η Ελλάδα διέκοψε μονομερώς τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. και τόνισε ότι η Ε.Ε. ήταν πολύ αλληλέγγυα με την Ελλάδα.
Επίσης, σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να δώσει κάτι από την πλευρά της και επιπλέον, αφού εξέφρασε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, τόνισε ότι πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Παράλληλα, τόνισε ότι οι Ισπανοί μπορούν να είναι ήσυχοι ενώπιον της αβεβαιότητας που έχει ανοίξει με την κρίση στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στην Ισπανία, διότι είναι μια χώρα σοβαρή και έχει μια κυβέρνηση σοβαρή.
Παράλληλα, επέκρινε το ισπανικό κόμμα Podemos, που δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε παραδειγματική συμπεριφορά, προσθέτοντας ότι το 100% των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων δεν συμφωνούν με αυτό.

Μεταφραστική επιμέλεια: Ελένη Κάτσουρα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης