Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινδονησία: Τουλάχιστον 47 νεκροί και 15 αγνοούμενοι λόγω σφοδρότατων βροχοπτώσεων στα νότια της χώρας

Ινδονησία: Τουλάχιστον 47 νεκροί και 15 αγνοούμενοι λόγω σφοδρότατων βροχοπτώσεων στα νότια της χώρας
Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη σωστικά συνεργεία, τα οποία αναζητούν τους αγνοούμενους, με τις έρευνες να αναμένεται να συνεχιστούνε κθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας
Τουλάχιστον 47 νεκροί, καθώς και 15 αγνοούμενοι είναι ο τραγικός απολογισμός από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που έπληξαν τις προηγούμενες μέρες την επαρχία Τζάβα στην Ινδονησία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (20/6) το πρακτορείο διαχείρισης φυσικών καταστροφών της χώρας.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ανακοίνωση, στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη σωστικά συνεργεία, τα οποία αναζητούν τους αγνοούμενους, με τις έρευνες να αναμένεται να συνεχιστούνε κθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
«Εάν κριθεί αναγκαίο, οι επιχειρήσεις διάσωσης ενδέχεται να παραταθούν», ανέφερε η ανακοίνωση, προειδοποιώντας παράλληλα τους κατοίκους της επαρχίας να βρίσκονται σ εγρήγορση προκειμένου να προφυλαχθούν από κάποια επιπλέον πλημμύρα ή κατολίσθηση.
Να σημειώσουμε ότι η Ινδονησία πρόκειται για μία ακόμα χώρα της; Νοτιοανατολικής Ασίας η οποία έχει πληγεί έντονα τον τελευταίο καιρό από τις σφοδρότατες βροχοπτώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης