Τελευταία Νέα
Διεθνή

Aston Martin: Ένα Brexit θα ήταν πάρα πολύ καλό για τις εξαγωγές - Τι αποκαλύπτει έγγραφο της εταιρείας

Aston Martin: Ένα Brexit θα ήταν πάρα πολύ καλό για τις εξαγωγές - Τι αποκαλύπτει έγγραφο της εταιρείας
Το SkyNews φέρνει στο φως της δημοσιότητας σημείωμα της αυτοκινητοβιομηχανίας προς τους υπαλλήλους τους
Μια έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ θα έκανε την Βρετανία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ανέφερε σε επιστολή προς τους υπαλλήλους  ο επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας Aston Martin, Andy Palmer, με την επισήμανση ότι ένα Brexit θα αποτελούσε καλή είδηση για τις εξαγωγές.
Συγκεκριμένα, ο Palmer, είπε στους υπαλλήλους του ότι μία έξοδος από την Ε.Ε. θα κάνει τις βρετανικές εξαγωγές «πιο ανταγωνιστικές».
Το υπόμνημα που αποκαλύπτει το δίκτυο SkyNews εστάλη σε περίπου 1.800 εργαζομένους της Aston Martin στη Βρετανία.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία ελέγχεται από κοινού από επενδυτικές εταιρείες με έδρα την Ιταλία και το Κουβέιτ.
Στο σημείωμα που εστάλη σήμερα το πρωί, Δευτέρα 20 Ιουνίου, ο Palmer υπογραμμίζει ότι «ένα Brexit πιθανότατα θα έχει αρνητικές συνέπειες βραχυπρόθεσμα στην ανάπτυξη του ΑΕΠ, αλλά η επιβράδυνση αυτή για την Aston Martin πιθανότατα θα αντισταθμιστεί εν μέρει από την υποτίμηση της στερλίνας, κάνοντας τις εξαγωγές πιο ανταγωνιστικές».
Ο ίδιος στο σημείωμά του τονίζει ότι το να συμμετάσχει κανείς στο δημοψήφισμα της Πέμπτης 23 Ιουνίου είναι «μία πολύ προσωπική απόφαση» για το προσωπικό της εταιρείας του, αλλά ο ίδιος θα έλεγε στους υπαλλήλους του να ψηφίσουν.
Στο σημείωμά του υπογραμμίζει επίσης τις απόψεις της Συνομοσπονδίας Βρετανικών Βιομηχανιών και του βασικού οργάνου της αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα, του SMMT, των οποίων τα μέλη τάσσονται συντριπτικά υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης