Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNBC: Αποκλείει το ενδεχόμενο παραίτησής του από τους Εργατικούς ο Corbyn - Δεν πάω πουθενά

CNBC: Αποκλείει το ενδεχόμενο παραίτησής του από τους Εργατικούς ο Corbyn - Δεν πάω πουθενά
Δύο ημέρες μετά το δημοψήφισμα ήδη δύο βουλευτές απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του και αρκετοί ζητούν να παραιτηθεί
Αποφασισμένος να παραμείνει στη ηγεσία των Εργατικών, ακόμη και μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος εμφανίζεται ο Jeremy Corbyn.
Σε δηλώσεις του σήμερα (25/6) στο CNBC, υπογράμμισε ότι «θα αντισταθεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανατροπής του από την ηγεσία του κόμματος» καθώς δύο μόλις ημέρες μετά το δημοψήφισμα ήδη δύο βουλευτές του απέσυραν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του ενώ αρκετοί άλλοι του έχουν ζητήσει να παραιτηθεί.
Ο ίδιος πάντως άσκησε κριτική σε ηγετικά στελέχη των Εργατικών ότι δεν προσπάθησαν αρκετά για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ.
Υπογράμμισε πάντως ότι παρά τις εσωκομματικές διαφωνίες υπάρχει μεγάλη μερίδα των Εργατικών που τον στηρίζει ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα όταν 24 ώρες πριν, 140 χιλιάδες ψηφοφόροι του κόμματος δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν θα ήθελαν να υπάρξει τέτοια συζήτηση μέσα στου επόμενους δύο μήνες.
Ο Corbyn χαρακτήρισε την απόφαση του δημοψηφίσματος μια «πισώπλατη μαχαιριά» στην ΕΕ κάτι που θα μπορούσε να ισχύσει και για το Εργατικό κόμμα καθώς το 1/3 των ψηφοφόρων του ψήφισαν υπέρ του Brexit.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης