Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel: Βρισκόμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ - Θρηνούμε για τα αθώα θύματα στο Μόναχο

Merkel: Βρισκόμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ - Θρηνούμε για τα αθώα θύματα στο Μόναχο
«Δεσμεύομαι ότι θα διερευνήσουμε σε βάθος τα κίνητρα του δράστη«, είπε η Angela Merkel
«Βρισκόμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ», ανέφερε η γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel, σε διάγγελμά της, στον απόηχο της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο.
«Όλοι μας -και σας στο λέω και εκ μέρους όλης της κυβέρνησης- θρηνούμε με βαριά καρδιά για τους ανθρώπους που δε θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους», σημείωσε η καγκελάριος, προσθέτοντας: «Στις οικογένειες, τους γονείς και τα παιδιά για τους οποίους η σημερινή ημέρα μοιάζει άδεια και άσκοπη, εγώ προσωπικά, στο όνομα πολλών ανθρώπων στη Γερμανία, σας λέω: Μοιραζόμαστε τον πόνο σας, σας σκεφτόμαστε και υποφέρουμε για εσάς».
Στη συνέχεια επισήμανε ότι «υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν να μας τρομοκρατήσουν, ωστόσο είμαστε ασφαλείς και πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς».
Η ίδια χαιρέτισε τα μηνύματα συμπαράστασης των άλλων χωρών, υποστηρίζοντας ότι «είναι καλό να γνωρίζεις ότι υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και ότι όλοι καταδικάζουν την τρομοκρατία».
Τέλος, η γερμανίδα καγκελάριος δεσμεύτηκε ότι οι τραυματίες θα έχουν την καλύτερη περίθαλψη, καθώς και ότι η υπόθεση και τα κίνητρα του δράστη θα διερευνηθούν εις βάθος».

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης