Τελευταία Νέα
Διεθνή

Svobodnaya Pressa: Η Hillary Clinton στήριξε με όπλα την τρομοκρατική οργάνωση Daesh (ISIS) στην Συρία

tags :
Svobodnaya Pressa: Η Hillary Clinton στήριξε με όπλα την τρομοκρατική οργάνωση Daesh (ISIS) στην Συρία
Κατηγορείται η Clinton ότι στήριξε την τρομοκρατική οργάνωση Daesh του ISIS στην Συρία
Σε μια άκρως αποκαλυπτική ανάλυση προχώρησε ο διάσημος Ρωσο-ισραηλινός  δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Israel Shamir στην εφημερίδα Svobodnaya Pressa με επίκεντρο την Hillary Clinton.
Η Clinton εμφανίζεται ότι θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ με άνεση.
Ελέγχει την New York Times και την Washington Post και έχει μαζί της τα εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Ωστόσο η αλογόμυγα στον κήπο της Εδέμ αποδείχθηκε ότι ήταν Julian Assange, ο Αυστραλός χάκερ που κρατείται στο Εκουαδόρ στην πρεσβεία της Βρετανίας.  
Πρώτα δημοσίευσε την αλληλογραφία του Δημοκρατικού Κόμματος, που δείχνει ότι οι ηγέτες της συνωμότησαν για να απαλλαγούν από Bernie Sanders.
Ο Sanders έπρεπε να παραιτηθεί και ο άνθρωπος που φερόταν ότι διέρρευσε τα υλικά βρέθηκε νεκρός σε ένα δρόμο στην Ουάσιγκτον.
Αλλά η Clinton απέδειξε ότι μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τον Sanders.
Έλαβε καλά χρήματα, αγόρασε ένα νέο σπίτι, δημοσίευσε ένα βιβλίο και ένωσε τις δυνάμεις του με την Clinton»
Όμως ο «Julian Assange ο χάκερ έκανε μια ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη η Clinton - κατά τη διάρκεια της ως υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ είχε δώσει το πράσινο φως για τον στρατιωτικό εξοπλισμό της Daesh της πιο σκληροπυρηνικής τρομοκρατικής οργάνωσης των (ISIL / ISIS).
Επιπλέον, ο Julian Assange τόνισε ότι η Clinton είπε ψέματα ενόρκως όταν είπε στη Γερουσία ότι δεν ξέρει τίποτα για την προμήθεια όπλων στους τρομοκράτες.
Οι δηλώσεις του Assange θα μπορούσαν να είχαν χαθεί αλλά τις αξιοποίησε ο Donald Trump.
Κατηγόρησε την Hilary Clinton και τον M. Obama για τη δημιουργία της Daesh, προσπάθησαν να εμφανίσουν την Daesh ως μια οργάνωση που αγωνίζεται για την ελευθερία και τους στόχους της, προκαλώντας ένα κάλπικο πόλεμο εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Οι ΗΠΑ ποτέ δεν χτύπησαν την τρομοκρατική οργάνωση Daesh
«Η προμήθεια όπλων προς την Daesh ήταν δημιούργημα των ΗΠΑ.
Η Clinton ήταν σε θέση να πείσει τον Μπαράκ Ομπάμα (ο οποίος λέγεται ότι είχε παθητικό ρόλο σε αυτή την ιστορία) να παραδώσει τα όπλα στους εχθρούς των κυβερνήσεων στη Συρία και τη Λιβύη, για το σκοπό αυτό, αμερικανικά όπλα πωλήθηκαν στο Κατάρ, το μικροσκοπικό πριγκιπάτο του Περσικού Κόλπου το οποίο χρηματοδοτεί το ίδρυμα Clinton.
Τα όπλα εστάλησαν σε ισλαμιστές εξτρεμιστές στη Βεγγάζη στην ανατολική Λιβύη κοντά στην Αίγυπτο.
Τα όπλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν και κατά του Καντάφι.
 Μετά την ανατροπή του Καντάφι τα όπλα εστάλησαν από τη Λιβύη στη Συρία για να στηρίξουν τους εκεί αντάρτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Clinton και Ομπάμα δεν είχαν καμία αμφιβολία ότι οι αντάρτες ήταν ισλαμιστές εξτρεμιστές με στενούς δεσμούς με την Αλ-Κάιντα.
Ένα άκρως απόρρητο έγγραφο από το Πεντάγωνο δήλωνε ξεκάθαρα ότι η Αλ-Κάιντα στο Ιράκ (AQI) γνώριζαν τη Συρία καλά, και αγωνίζονται κατά του καθεστώτος Άσαντ από την αρχή.
Οι δυτικές χώρες, η Τουρκία και οι μοναρχίες του Κόλπου υποστήριξαν το σχέδιό να καταλάβουν την ανατολική Συρία, όπου θα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια βάση στήριξης, όπως αυτή που συστάθηκε στη Βεγγάζη και στην Λιβύη.
Έτσι εμφανίστηκε η Daesh στη Συρία»
Ομπάμα και Κλίντον συνέβαλαν επίσης στην αύξηση της Daesh στο Ιράκ.
Αν και το Ιράκ είχε καταληφθεί από τις δυνάμεις των ΗΠΑ, υπό τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους, οι Αμερικανοί δημιούργησαν και στήριξαν μια σιιτική κυβέρνηση στην Βαγδάτη, εναντίων των σουνιτών.
Στη συνέχεια, Hillary Clinton και Obama εγκατέλειψαν τις σουνιτικές περιοχές αφήνοντας πλειάδα φορητών όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού.
Όλως τυχαίως οι ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS έχουν αμερικανικά Hummers…..
Στη συνέχεια, σύμφωνα με επιστολή που δημοσιεύθηκε από το Wikileaks και χρησιμοποιήθηκε από τον Donald Trump, η Daesh έλαβε όπλα και απευθείας από τις ΗΠΑ.
Τα όπλα θεωρητικά προορίζονταν να παραδοθούν στην λεγόμενη «μετριοπαθής αντιπολίτευση», αλλά η Ουάσιγκτον γνώριζε ότι ελέγχεται η μετριοπαθής αντιπολίτευση από την Αλ-Κάιντα [μέσω της Nusra].
Ο ηγέτης των μαχητών της Daesh στο Πακιστάν παραδέχτηκε ότι έλαβε όπλα από τις ΗΠΑ.
«Μπροστά στα μάτια μας, αποκαλύφθηκε το μυστικό της δημιουργίας αυτής της φωλιάς των τρομοκρατών και των εξτρεμιστών.
Οι ΗΠΑ έχουν στηρίξει στρατιωτικά τους ισλαμιστές τρομοκράτες».
«Η αυτοπεποίθηση της Clinton θυμίζει τον Μπορίς Γκοντουνόφ ένα Ρώσο τσάρο στα τέλη του 16ου αιώνα.
Θεωρούσε τον εαυτό ότι είναι χρισμένος τσάρος»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης