Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμπόδιο στην άσκηση των προεδρικών καθηκόντων η υγεία της Clinton, λέει το 44% των ψηφοφόρων

Εμπόδιο στην άσκηση των προεδρικών καθηκόντων η υγεία της Clinton, λέει το 44% των ψηφοφόρων
Αντίθετη άποψη εκφράζει το 43% των ψηφοφόρων
Εμπόδιο στην άσκηση των προεδρικών καθηκόντων αποτελεί η κατάσταση της υγείας της Hillary Clinton, σύμφωνα με το 44% των αμερικανών ψηφοφόρων, συμπεραίνει δημοσκόπηση, που είδε σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, το φως της δημοσιότητας.
Η γνώμη του κοινού εμφανίζεται, ωστόσο, διχασμένη, καθώς ποσοστό 44% εκτιμά πως η υγεία της Clinton θα επηρεάσει αρνητικά την ικανότητά της να ασκεί τα προεδρικά καθήκοντα, ποσοστό 43% διαφωνεί με την άποψή αυτή, ενώ το 13% δεν εξέφρασε άποψη.
Σε σχέση με το κόμμα που ψηφίζουν, το 23% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών εκτιμά πως η υγεία της Clinton θα έχει επίπτωση στις ικανότητες της ως πρόεδρος, ενώ το 67% διαφωνεί.
Αντιστοίχως, το 44% των ανεξάρτητων ψηφοφόρων εκτιμά ότι η υγεία της θα την επηρεάσει, ενώ το 39% διαφωνεί.
Στις τάξεις των Ρεπουμπλικάνων, το 69% εκτιμά πως η υγεία της θα επηρεάσει τις ικανότητές της, ενώ το 18% διαφωνεί.
Σε κάθε περίπτωση, συνολικά το 71% των ψηφοφόρων εκτιμά πως η Clinton, που σήμερα είναι 68 χρονών, θα ζήσει αρκετά, ώστε να τελειώσει την τετραετή θητεία της ως πρόεδρος, ενώ το 22% εκφράζει αμφιβολίες.
Στο ίδιο ερώτημα για τον Trump, το 78% εκτιμά πως θα ζήσει αρκετά, ώστε να τελειώσει την τετραετή θητεία του ως πρόεδρος, ενώ το 15% εκφράζει αμφιβολίες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης