Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ατέρμονο αιματοκύλισμα στο μαρτυρικό Χαλέπι - 91 νεκροί σε μία ημέρα από βομβαρδισμούς

Ατέρμονο αιματοκύλισμα στο μαρτυρικό Χαλέπι - 91 νεκροί σε μία ημέρα από βομβαρδισμούς
Οι καταστροφές στην πόλη είναι τεράστιες, πολλά κτίρια έχουν γκρεμιστεί και οι διασώστες - η οργάνωση Λευκά Κράνη, που πρόσκειται στους αντάρτες - δεν διαθέτουν πλέον παρά μόνον 2 χιλ. λίτρα ντίζελ
Δεν έχει τέλος το αιματοκύλισμα στο μαρτυρικό Χαλέπι της Συρίας, στο οποίο μόνο σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 91 άνθρωποι.
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν σκοτωθεί από βομβαρδισμούς στις ανταρτοκρατούμενες, ανατολικές συνοικίες του Χαλεπίου μέχρι στιγμής σήμερα, αθροίζεται σε 91, όπως ανέφερε ο Χάμζα αλ Χάτιμπ, διευθυντής ενός τοπικού νοσοκομείου, μιλώντας στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Νωρίτερα, μια στρατιωτική πηγή του συριακού στρατού είχε αναφέρει, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα επιχείρηση στο ανατολικό Χαλέπι, προσθέτοντας ότι θα συνεχιστεί «για κάποιο διάστημα» και θα περιλαμβάνει πιθανότατα και μια χερσαία επέμβαση στην πόλη.
Οι καταστροφές στην πόλη είναι τεράστιες, πολλά κτίρια έχουν γκρεμιστεί και οι διασώστες - η οργάνωση Λευκά Κράνη, που πρόσκειται στους αντάρτες - δεν διαθέτουν πλέον παρά μόνον 2 χιλ. λίτρα ντίζελ, όπως ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Για το λόγο αυτό, στο εξής θα μοιράζουν με δελτίο τα καύσιμα και θα επιλέγουν τις περιοχές στις οποίες θα επεμβαίνουν για να διασώσουν ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί σε συντρίμμια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης