Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας η πρώτη συνάντηση Trump με ξένο ηγέτη - «Ενθουσιασμένος» ο Abe

tags :
Με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας η πρώτη συνάντηση Trump με ξένο ηγέτη - «Ενθουσιασμένος» ο Abe
Το διμερές πλαίσιο σχέσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας έχει οργανωθεί στην αρχή του “σταθερού αεροπλανοφόρου” για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Ουάσινγκτον στην ευρύτερη γεωγραφικά περιοχή
Με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Shinzo Abe θα συναντηθεί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, στην πρώτη του επαφή με ξένο ηγέτη.
H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, ωστόσο επικρατεί σύγχυση για τον χρόνο και τον τόπο της συνάντησης των δύο ηγετών.
Ο Shinzo Abe είναι “ενθουσιασμένος” για τη συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον Trump, όπως δήλωσε στο CNN , υψηλόβαθμος σύμβουλος της ιαπωνικής κυβέρνησης.
Ο Abe θα βρεθεί σήμερα στη Νέα Υόρκη, καθώς στη συνέχεια θα φτάσει στο Περού για τη Διάσκεψη Οικονομικής Συνεργασίας της Ασίας και του Ειρηνικού.
Το διμερές πλαίσιο σχέσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας έχει οργανωθεί στην αρχή του “σταθερού αεροπλανοφόρου” για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Ουάσινγκτον στην ευρύτερη γεωγραφικά περιοχή, με μέτωπο γεωπολιτικής δυναμικής έναντι της Βόρειας Κορέας, αλλά και της Κίνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης