Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σίγουρη ότι η Γερμανία θα νικήσει την πρόκληση της τρομοκρατίας η Angela Merkel

Σίγουρη ότι η Γερμανία θα νικήσει την πρόκληση της τρομοκρατίας η Angela Merkel
Η Merkel κατέστησε σαφές πως η Γερμανία δε θα υποχωρήσει μπροστά στην ισλαμιστική τρομοκρατία
Τη σιγουριά πως η Γερμανία θα νικήσει την πρόκληση της τρομοκρατίας εξέπεμψε η Γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, στον απόηχο της επίθεσης με φορτηγό, που στοίχισε τη ζωή σε 12 πολίτες.
Η Merkel κατέστησε σαφές πως η Γερμανία δε θα υποχωρήσει μπροστά στην ισλαμιστική τρομοκρατία, ενώ εξέφρασε την ελπίδα πως ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης θα συλληφθεί σύντομα.
«Στη θεωρία γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό πως και εμείς είμαστε στόχος της ισλαμιστικής τρομοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γερμανίδα ηγέτης, μετά την επίσκεψή της στο εγκληματολογικό της αστυνομίας του Βερολίνου.
«Σαφώς, όταν αυτό συμβαίνει πραγματικά, τότε μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό», προσέθεσε.
Αντιμέτωπη με μια άνευ προηγουμένου κριτική στο διαδίκτυο, αλλά και με ισχυρές πέσεις από τους πολιτικούς της αντιπάλους, η Merkel δήλωσε πως η Γερμανία έχει τις αξίες τη δημοκρατίας και το δίκαιο του νόμου στο πλευρό της.
Καθώς οι αρχές συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον 24χρονο Τυνήσιο, που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης, η Γερμανία καγκελάριος επαίνεσε τις αρχές και σημείωσε ότι ελπίζει σε μία σύλληψη σύντομα.
«Αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να διαχειριστούμε την ευρύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο», ανέφερε η Merkel.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης