Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Τα συνδικάτα κατηγορούν την Theresa May για «μη γνώση της πολυπλοκότητας του Brexit»

Βρετανία: Τα συνδικάτα κατηγορούν την Theresa May για «μη γνώση της πολυπλοκότητας του Brexit»
«Τα πολιτικά σχετικά με το Brexit αποτελούν και το μεγαλύτερο ρίσκο για το ίδιο το Brexit»
«Πυρά» κατά της πρωθυπουργού Theresa May εξαπολύουν τα συνδικάτα του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή τους χειρισμούς της στο επίμαχο ζήτημα του Brexit.
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Guardian, ο επικεφαλής του συνδικάτου που εκπροσωπεί τους ανώτερους δημοσίους υπαλλήλους του νησιού (FDA) κατηγορεί την κ. May για το ότι «δεν έχει γνώση της πολυπλοκότητας του Brexit», ενώ τονίζει πως στο ίδιο μήκος κύματος «οι υπουργοί δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να παραδεχτούν πόσο περίπλοκη και χρονοβόρα» είναι η διαδικασία.
«Τα πολιτικά σχετικά με το Brexit αποτελούν και το μεγαλύτερο ρίσκο για το ίδιο το Brexit», σχολιάζει ο γενικός γραμματέας του FDA, Dave Penman.
Η πιο πρόσφατη κριτική κατά της βρετανικής κυβέρνησης κάνει λόγο για ανυπαρξία των μέσων που θα επιτύχουν ένα θεμιτό αποτέλεσμα στις επικείμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών, λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού, πληροφοριών ή ακόμα και πόρων.
«Η ηγεσία είτε πρέπει να διαθέσει περισσότερους πόρους για την αντιμετώπιση Brexit είτε να αλλάξει τις προτεραιότητές της», σχολιάζει ο κ. Penman.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης