Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg εναντίον WikiLeaks: Ιδού ποιος είναι πραγματικά ο Julian Assange

Bloomberg εναντίον WikiLeaks: Ιδού ποιος είναι πραγματικά ο Julian Assange
«Ο Assange έχει ιστορικό στο να λέει παρανοϊκές ανοησίες»
Σε μία σκληρή επίθεση κατά του ιδρυτή των WikiLeaks προχωρά ο αρθογράφος του Bloomberg, Eli Lake, «αποκαλύπτοντας» τις φιλο-ρωσικές τάσεις του Julian Assange και το μένος του κατά της Hillary Clinton…
Αρχικά, εμείς να σχολιάσουμε πως Bloomberg και WikiLeaks βρίσκονταν σε διαφορετικά στρατόπεδα κατά την προεκλογική περίοδο των αμερικανικών εκλογών.
Τα WikiLeaks μέσω των διαρροών των e-mails του John Podesta (επικεφαλής καμπάνιας της Hillary Clinton) πέτυχαν ένα καίριο πλήγμα στην Δημοκρατική υποψήφια, την ίδια στιγμή που το πρακτορείο έδινε τον δικό του… αγώνα εναντίον του Donald Trump.
Ωστόσο, ο κ. Assange μίλησε μόνο για το αμαρτωλό παρελθόν της κα Clinton, χωρίς ποτέ να προτρέψει τους πολίτες να ψηφίσουν τον Ρεπουμπλικάνο.
Μάλιστα, είχε προβλέψει και νίκη της κας Clinton, λόγω «του κατεστημένου».
«Παραλίγο να νιώσεις λύπηση (σσ προς αναγνώστη) για τον Julian Assange.
Κλεισμένος από το 2011 στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, χωρίς πρόσβαση στο φως του ηλίου. (…)
Ο Assange έχει ιστορικό στο να λέει παρανοϊκές ανοησίες», σχολιάζει καυστικά το Bloomberg, υπενθυμίζοντας στη συνέχεια τις διώξεις από τη Σουηδία με την κατηγορία της σεξουαλική κακοποίησης…
Στη συνέχεια το πρακτορείο υπενθυμίζει μία «ασυνάρτητη» επιστολή του ιδρυτή των WikiLeaks σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το 2011, τις «παράλογες» κατηγορίες του προς το πρόσωπο της Hillary Clinton αλλά και τις σχέσεις του με Ρώσους αξιωματούχους.
«Κρίμα…
Πριν μία 10ετία, όταν ιδρύθηκαν τα WikiLeaks, ήταν ένας τελείως διαφορετικός οργανισμός», καταλήγει το άρθρο…

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης