Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Συμβόλαια δισ ευρώ έκλεισαν Siemens και SAP με τη Σ. Αραβία κατά την επίσκεψη Merkel

Reuters: Συμβόλαια δισ ευρώ έκλεισαν Siemens και SAP με τη Σ. Αραβία κατά την επίσκεψη Merkel
Το Εμιράτο υλοποιεί σταδιακά μια μακροχρόνια οικονομική μεταμόρφωση της χώρας την οποία αποκαλεί όραμα 2030
Δυνατά συμβόλαια για τη Siemens SIEGn.DE και τη SAP (SAPG.DE) εξασφάλισε η A. Merkel κατά το ταξίδι της στη Σαουδική Αραβία κυβερνητικός εκπρόσωπος της οποίας δήλωσε πως «στόχος της χώρας είναι να δώσει σημαντικό ρόλο στην μετάβαση του Βασιλείου στην digital εποχή».
Σύμφωνα με το Reuters, η Σαουδική Αραβία θέλει να συνεργαστεί με τους γερμανικούς κολοσσούς για την εξέλιξη των πληροφοριακών συστημάτων της.



Εκπρόσωποι των γερμανικών εταιρειών ταξίδεψαν μαζί με την γερμανίδα καγκελάριο στη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης της στο Εμιράτο το οποίο υλοποιεί σταδιακά μια μακροχρόνια οικονομική μεταμόρφωση της χώρας την οποία αποκαλεί «όραμα 2030»
Στο πλαίσιο αυτό η χώρα υπέγραψε συμφωνία με τη Siemens για τη συμβολή της στο Εθνικό βιομηχανικό πρόγραμμα (NICDP) για το οποίο η γερμανική εταιρεία θα προμηθεύσει τον κατάλληλο εξοπλισμό κόστους τουλάχιστον 1 δις ευρώ.
Ανάμεσα στις εταιρείας που επισκέφθηκαν τη Σαουδική Αραβία ήταν η αεροπορική εταιρεία Lufthansa (LHAG.DE), οι εθνικοί Σιδηρόδρομου Deutsche Bahn [DBN.UL]και η Bilfinger (GBFG.DE).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης