Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Δεν αναστέλλουν την προεκλογική τους εκστρατεία οι ευρωσκεπτικιστές (UKIP)

Βρετανία: Δεν αναστέλλουν την προεκλογική τους εκστρατεία οι ευρωσκεπτικιστές (UKIP)
Το ακροδεξιό κόμμα UKIP αρνήθηκε να αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία
Το ακροδεξιό κόμμα UKIP αρνήθηκε να αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία, διότι αυτό θα ήταν σαν να παραδίδεται στους τρομοκράτες.
Ο ηγέτης του UKIP Paul Nuttal είπε χαρακτηριστικά ότι "με ακόμα περισσότερους νεκρούς στους δρόμους της πρωτεύουσάς μας από την ισλαμική τρομοκρατία είναι ακόμα πιο σημαντικό να αντισταθούμε σε αυτό το κακό με τις δημοκρατικές αρχές που έκαναν τη χώρα μας αυτό που είναι σήμερα".
"Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, ενώ το θάρρος και η γρήγορη αντίδραση των δυνάμεων ασφαλείας και των συνεργείων διάσωσης έσωσαν πολλές ζωές.
Πρέπει να αρχίσουμε να τιμάμε τους νεκρούς μας με κάτι περισσότερο από λόγια.
Αν σταματήσουμε τη δημοκρατική διαδικασία, οι επιθέσεις θα πολλαπλασιαστούν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, γιατί αυτό θέλουν και οι δειλοί τρομοκράτες να κάνουμε.
Το καθήκον μας είναι να ηγηθούμε του διαλόγου για να καταπολεμήσουμε αυτό το είδος της τρομοκρατίας και αυτό θα κάνει το UKIP.
Για όλους αυτούς τους λόγους αρνούμαι να αναστείλω την προεκλογική εκστρατεία, διότι είναι κάτι που θα ήθελαν οι τρομοκράτες να κάνουμε".

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης