Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn (Εργατικοί Βρετανίας): Θα πρέπει να έχουμε «δύσκολες συζητήσεις» με τη Σαουδική Αραβία για την τρομοκρατία

tags :
Corbyn (Εργατικοί Βρετανίας): Θα πρέπει να έχουμε «δύσκολες συζητήσεις» με τη Σαουδική Αραβία για την τρομοκρατία
Ο Corbyn επιτέθηκε στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Theresa May για τις περικοπές στην αστυνομία κατά τη θητεία της ως υπουργός εσωτερικών
Η Βρετανία θα πρέπει να έχει «δύσκολες συνομιλίες» με τη Σαουδική Αραβία και τις υπόλοιπες  χώρες του Περσικού Κόλπου σχετικά με τη χρηματοδότηση του ισλαμικού εξτρεμισμού, δήλωσε ο αρχηγός των Εργατικών Jeremy Corbyn επαναλαμβάνοντας την εκλογική του εκστρατεία μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο.
«Πρέπει να έχουμε κάποιες δύσκολες συζητήσεις ξεκινώντας από τη Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες του Κόλπου που έχουν χρηματοδοτήσει και τροφοδότησαν την εξτρεμιστική ιδεολογία» είπε χαρακτηριστικά ο Corbyn.
«Οφείλουμε να αντισταθούμε στην ισλαμοφοβία και τη διάσπαση και να αποδειχθούμε στις 8 Ιουνίου 2017 ενωμένοι με την αποφασιστικότητά μας να αποδείξομε ότι η δημοκρατία μας είναι ισχυρή», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ομιλία του στη Βόρεια Αγγλία.
Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, ο οποίος ελπίζει να κερδίσει τις εθνικές εκλογές της Πέμπτης (8/6/2017), σημείωσε ότι η εκλογική διαδικασία πρέπει να διεξαχθεί για να καταδείξει πως η δημοκρατία δεν θα σταματήσει από την επίθεση στη Γέφυρας του Λονδίνου που άφησε επτά νεκρούς και 48 τραυματίες.
Ο Corbyn επιτέθηκε στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Theresa May για τις περικοπές στην αστυνομία κατά τη θητεία της ως υπουργός εσωτερικών και επανέλαβε τη δέσμευσή του να προσλάβει 10.000 νέους αστυνομικούς, συμπεριλαμβανομένων των ένοπλων αξιωματικών.
Νωρίτερα σήμερα (4/6/2017), ηTheresa May ζήτησε μια ισχυρότερη απάντηση στον ισλαμικό εξτρεμισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης