Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Πιθανό το κυβερνητικό «shutdown» - Λ. Οίκος: Ο πρόεδρος στηρίζει το βραχυπρόθεσμο νομοσχέδιο

Trump: Πιθανό το κυβερνητικό «shutdown» - Λ. Οίκος: Ο πρόεδρος στηρίζει το βραχυπρόθεσμο νομοσχέδιο
Το κυβερνητικό «shutdown» μπορεί να συμβεί, δήλωσε ο Donald Trump
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «θα μπορούσε να κλείσει», κάτι που θα ήταν πολύ επιβλαβές για τον στρατό, δήλωσε σήμερα (18/01/2018) ο αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump.
«Εάν η χώρα κλείσει, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, ο προϋπολογισμός θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ πιο διαφορετικά από ό,τι έχει αντιμετωπιστεί το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Trump σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Πεντάγωνο.
«Εάν για οποιονδήποτε λόγο κλείσει, το χειρότερο είναι αυτό που θα συμβεί στον στρατό μας», πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος.
Την ίδια ώρα, ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε ότι ο Trump στηρίζει το βραχυπρόθεσμο νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης, για το οποίο αναμένεται να ψηφίσει αργότερα σήμερα η Βουλή των Αντιπροσώπων, ώστε να αποφευχθεί το λεγόμενο κυβερνητικό «shutdown».
Νωρίτερα, σχόλια του Trump είχαν δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με την υποστήριξή του στο νομοσχέδιο.
Ο αμερικανός πρόεδρος είχε γράψει στο «Twitter» ότι η παροχή υγειονομικής περίθαλψης για παιδιά στο εν λόγω νομοσχέδιο θα πρέπει να αποτελεί μέρος μιας μακροπρόθεσμης λύσης και όχι ενός βραχυπρόθεσμου νομοσχεδίου.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης