Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daimler: Θα επενδύσει 2,6 δισ ευρώ μέχρι το 2019 για την ανάπτυξη ηλεκτρικών βαρέων φορτηγών

tags :
Daimler: Θα επενδύσει 2,6 δισ ευρώ μέχρι το 2019 για την ανάπτυξη ηλεκτρικών βαρέων φορτηγών
Η Daimler θα επενδύσει 2,6 δισ ευρώ μέχρι το 2019 για την έρευνα και ανάπτυξη στο τμήμα φορτηγών της
Η Daimler θα επενδύσει 2,6 δισ ευρώ μέχρι το 2019 για την έρευνα και ανάπτυξη στο τμήμα φορτηγών της, στο πλαίσιο προσπάθειας μαζικής παραγωγής ηλεκτρικών βαρέων επαγγελματικών οχημάτων από το 2021.
Η Mercedes-Benz δοκιμάζει επί του παρόντος τα οχήματα eActros με λειτουργική εμβέλεια έως και 200 χιλιόμετρα, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στροφής προς την ηλεκτροκίνηση, δήλωσε η Daimler.
"Το 2018 και το 2019, η Daimler Trucks θα επενδύσει περίπου 1,3 δισ. ευρώ κατά μέσο όρο κάθε χρόνο στην έρευνα και την ανάπτυξη", δήλωσε η Daimler σε ανακοίνωση την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018.
Η Daimler Trucks θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της ηλεκτρικής μετακίνησης, της συνδεσιμότητας και της αυτοματοποιημένης τεχνολογίας οδήγησης για εμπορικά οχήματα, ανέφερε η εταιρεία.
Η Mercedes-Benz δοκιμάζει φορτηγά με 11 πακέτα μπαταριών και δύο κινητήρες μετάδοσης κίνησης μέχρι το 2020, για να διαπιστώσει εάν τα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να αντικαταστήσουν εκείνα που κινούνται με ντίζελ, ανέφερε η εταιρεία.
Η Mercedes-Benz δοκιμάζει δύο παραλλαγές με μικτό βάρος οχήματος 18 έως 25 τόνων με σκοπό να παραδοθούν μέσα στο 2018 σε συγκεκριμένους πελάτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης