Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος May: Αμετάβλητη η θέση μας για το Brexit - Ώρα να σοβαρευτούν οι Βρυξέλλες

Εκπρόσωπος May: Αμετάβλητη η θέση μας για το Brexit - Ώρα να σοβαρευτούν οι Βρυξέλλες
Το υπουργικό συμβούλιο της Theresa May έχει συμφωνήσει στη διαπραγματευτική του στάση για το Brexit και θα προχωρήσει στις συνομιλίες με την EE, δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού
Το υπουργικό συμβούλιο της Theresa May έχει συμφωνήσει στη διαπραγματευτική του στάση για το Brexit και θα προχωρήσει στις συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα (9/7/2018) εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού, καλώντας τις Βρυξέλλες να «σοβαρευτούν».
«Μια συμφωνία επιτεύχθηκε από το υπουργικό συμβούλιο την Παρασκευή και τώρα προχωράμε να διαπραγματευτούμε αυτό το σχέδιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.
«Όπως δήλωσε η πρωθυπουργός… έχουμε καθορίσει τη θέση μας και τώρα είναι η σειρά της ΕΕ να κάνει κάποια κίνηση και (η May) επιθυμεί η ΕΕ να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα αυτές τις διαπραγματεύσεις».
Όπως σχολιάζει το «Reuters», τα σχόλια αυτά δείχνουν μικρή προθυμία για παρέκκλιση από τη διαπραγματευτική στάση της κυβέρνησης, παρά την παραίτηση του υπουργού Brexit, David Davis, αργά την Κυριακή, διαμαρτυρόμενος κατά του σχεδίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης