Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου αν δεν φτάσουμε σε συμφωνία με την ΕΕ για το Brexit

tags :
May: Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου αν δεν φτάσουμε σε συμφωνία με την ΕΕ για το Brexit
Επίσκεψη στη Νότια Αφρική πραγματοποιεί η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας
Την θέση πως δεν θα είναι το τέλος του κόσμου εάν η Μ. Βρετανία δεν φτάσει σε συμφωνία με την ΕΕ έως τον Μάρτιο του 2019 για το Brexit διατύπωσε η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Theresa May, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στη Νότια Αφρική.
Η May χαρακτήρισε ξεπερασμένες τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα ο ΥΠΟΙΚ της Μ. Βρετανίας, Philip Hammond, ο οποίος υποστήριξε πως εάν δεν υπάρξει συμφωνία με την ΕΕ για την αποχώρηση της Μ. Βρετανίας θα προκληθούν τεράστια προβλήματα στην βρετανική οικονομία και στα δημόσια οικονομικά της.
Όπως είπε η May, η μη επίτευξη συμφωνίας με την ΕΕ για το Brexit, «δεν θα είναι ένας απλός περίπατος στο πάρκο», αλλά σε καμία περίπτωση «δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου».
Μάλιστα η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας υποστήριξε ότι μια μη συμφωνία για το Brexit θα είναι καλύτερη από μια κακή συμφωνία.
«Είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία, καθώς δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ» υποστήριξε η Theresa May.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης