Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Δεν υπάρχει plan B για το Brexit – Στόχος να περάσει η συμφωνία από το Κοινοβούλιο

tags :
May: Δεν υπάρχει plan B για το Brexit – Στόχος να περάσει η συμφωνία από το Κοινοβούλιο
Ζητώ από κάθε βουλευτή να ενεργήσει για το εθνικό συμφέρον και τα συμφέροντα των ψηφοφόρων του τόνισε η May
Την θέση ότι δεν υπάρχει plan B  για το Brexit διατύπωσε η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Theresa May, η οποία υποστήριξε ότι η προσοχή της βρίσκεται στην ψηφοφορία της 11ης Δεκεμβρίου στη Βουλή για τη συμφωνία για την έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ.
Πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα για την πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας, καθώς οι βουλευτές συμπεριλαμβανομένων και αυτών του Συντηρητικού κόμματος, είναι βαθιά διχασμένοι για τη συμφωνία που προβλέπει την αποχώρηση της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ, διατηρώντας στενούς δεσμούς σε ζητήματα εμπορίου.
«Το επίκεντρο της δικής μου προσοχής και αυτής της κυβέρνησής μου βρίσκεται στην ψηφοφορία που διεξάγεται την 11η Δεκεμβρίου.
Θα εξηγήσουμε στα μέλη του κοινοβουλίου γιατί πιστεύουμε πως αυτή είναι μια καλή συμφωνία για το ΗΒ.
Ζητώ από κάθε μέλος του κοινοβουλίου να σκεφτεί για την εκπλήρωση της ψήφου υπέρ του Brexit, να το κάνει κατά τρόπο που υπηρετεί το εθνικό συμφέρον και τα συμφέροντα των ψηφοφόρων του, διότι (η συμφωνία που συνήφθη ανάμεσα στις Βρυξέλλες και το Λονδίνο) προστατεύει τις δουλειές και το βιός τους» υποστήριξε η Theresa May κατά τη μετάβαση της στην Αργεντινή, όπου θα συμμετάσχει στη σύνοδο της G20.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης