Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος May: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το no deal Brexit - Συνομιλίες με το βορειοϊρλανδικό DUP

Εκπρόσωπος May: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το no deal Brexit - Συνομιλίες με το βορειοϊρλανδικό DUP
Ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού δήλωσε επίσης ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το ιρλανδικό backstop
Η βρετανική κυβέρνηση συνεχίζει να προετοιμάζεται για Brexit χωρίς συμφωνία, επεσήμανε σήμερα (18/3/2019) ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May.
Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις, οι συνομιλίες με το βορειοϊρλανδικό Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα (DUP) συνεχίζονται σήμερα, ενώ οι υπουργοί προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη στήριξη που χρειάζονται για να κερδίσουν την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο επί της συμφωνίας της κυβέρνησης για το Brexit.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η May μίλησε σε βουλευτές το Σαββατοκύριακο.
Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα στον Τύπο ότι κάποιοι θα στηρίξουν τη συμφωνία της May εάν η ίδια ορίσει την ημερομηνία της δικής της παραίτησης, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η πρωθυπουργός εστιάζει την προσοχή της στο να κερδίσει την ψηφοφορία.
Ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού δήλωσε επίσης ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το ιρλανδικό backstop –την πολιτική που λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας και αποτελεί το μεγάλο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης