Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Μετά την ψηφοφορία για το Brexit θα ανακοινώσει πότε θα παραιτηθεί η May

Βρετανία: Μετά την ψηφοφορία για το Brexit θα ανακοινώσει πότε θα παραιτηθεί η May
Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποχώρηση από την ΕΕ, και άσχετα από το αποτέλεσμα, θα ανακοινώσει πότε θα παραιτηθεί η Theresa May
Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποχώρηση από την ΕΕ, και άσχετα από το αποτέλεσμα, θα ανακοινώσει πότε θα παραιτηθεί η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής 1922, Graham Brady.
Σύμφωνα με τον Brady, η May δεσμεύτηκε ότι θα ορίσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την αποχώρησή της μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Συμφωνία Αποχώρησης στις αρχές Ιουνίου, άσχετα από το πώς θα εξελιχθεί η ψηφοφορία.
Η εκτελεστική επιτροπή της Επιτροπής 1922 συναντήθηκε με την May, στην οποία τα μέλη της επανέλαβαν το αίτημά τους να θέσει την ακριβή χρονική στιγμή της παραίτησής της.
Ο Brady χαρακτήρισε τις συνομιλίες με την πρωθυπουργό «ειλικρινείς» και δήλωσε ότι συμφωνήθηκε να υπάρξει μία ακόμη συνάντηση μεταξύ τους μετά την ανάγνωση του νομοσχεδίου, κατά την οποία θα συμφωνηθεί η ημερομηνία για την εκλογή νέου ηγέτη του Συντηρητικού κόμματος.
«Η πρωθυπουργός είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει την αποχώρηση από την ΕΕ και επικεντρώνει τις προσπάθειές της στο νομοσχέδιο για τη συμφωνία αποχώρησης την εβδομάδα που ξεκινά στις 3 Ιουνίου και στην έγκριση αυτού του νομοσχεδίου.
Μετά από αυτό συμφωνήσαμε να συναντηθούμε για να ορίσουμε το χρονοδιάγραμμα εκλογής νέου ηγέτη του Συντηρητικού κόμματος», είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης