Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρουν οι γιατροί στην Wuhan: Μας είπαν να πούμε ψέματα - Ξέραμε ότι ο ιός μεταφερόταν

Σοκάρουν οι γιατροί στην Wuhan: Μας είπαν να πούμε ψέματα - Ξέραμε ότι ο ιός μεταφερόταν
Κινέζοι ιατροί ομολογούν ότι γνώριζαν πόσο επικίνδυνος ήταν ο κορωνοϊός, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019, όταν πρωτοεμφανίστηκε στη Wuhan
Σοκάρει η ομολογία Κινέζων ιατρών για την πανδημία, καθώς όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι εξαναγκάστηκαν να πουν ψέματα παρά το γεγονός ότι γνώριζαν πόσο επικίνδυνος ήταν ο κορωνοϊός, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019, όταν πρωτοεμφανίστηκε στη Wuhan.
Η έρευνα αναμένεται να προβληθεί σε ντοκιμαντέρ του ITV με τον τίτλο «Outbreak: The Virus That Shook The World».

Το ντοκιμαντέρ που σοκάρει την ανθρωπότητα

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται νέα ανεξάρτητη έρευνα που αναφέρει ότι «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και Κίνα θα μπορούσαν να δράσουν νωρίτερα στην αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού».
Η Κίνα ενημέρωσε για πρώτη φορά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για 27 περιπτώσεις της άγνωστης τότε ασθένειας στις 31 Δεκεμβρίου 2021 ενώ οι πρώτοι θάνατοι αναφέρθηκαν στα μέσα Ιανουαρίου.
Παρ' όλα αυτά, Κινέζοι γιατροί, όμως, καταγράφηκαν κρυφά από πολίτη - δημοσιογράφο, όπου λένε ότι γνώριζαν από πιο πριν ότι ο ιός ήταν θανατηφόρος.

Μας είπαν να μην μιλήσουμε

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, γιατροί που συμμετείχαν σε μίτινγκ σε νοσοκομείο έλαβαν την οδηγία «να μη μιλήσουν» για την πραγματική φύση της μετάδοσης του κορωνοϊού.
«Ξέραμε ότι ο ιός μεταφερόταν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Αλλά όταν συμμετείχαμε σε ένα μίτινγκ στο νοσοκομείο, μας είπαν να μη μιλήσουμε.
Οι τοπικοί ηγέτες είπαν στα νοσοκομεία να μην πουν την αλήθεια», αναφέρεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης