Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Ο πρίγκιπας William ενθάρρυνε τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού - Τι ανέφερε για το διαδίκτυο

Βρετανία: Ο πρίγκιπας William ενθάρρυνε τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού - Τι ανέφερε για το διαδίκτυο

Εξαιρετική ήταν μέχρι σήμερα η χρήση των εμβολίων και θα πρέπει τώρα να πειστούν οι νέες γενιές «ότι είναι πραγματικά σημαντικό γι' αυτές να εμβολιαστούν», τόνισε ο πρίγκιπας William, προειδοποιώντας παράλληλα τους συμπατριώτες του στη Βρετανία για τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του εμβολιασμού.
«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμυρίζουν μερικές φορές με φήμες και παραπληροφόρηση", δηλώνει ο Δούκας του Κέμπριτζ σε βίντεο που μεταδόθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα αργά το Σάββατο 27/2.
O ίδιος μαζί με την σύζυγό του Kate, την Δούκισσα του Κέμπριτζ, μιλούν σε δύο ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι θα μπορούν σύντομα να κάνουν την πρώτη δόση εμβολίου κατά της COVID-19.
Στο ένα από τα βίντεο, μια γυναίκα που ονομάζεται Shivali, η οποία έχει διαβήτη τύπου 2, δηλώνει ότι είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλά μηνύματα, τα οποία την έκαναν αρχικά «λίγο νευρική» στην ιδέα να εμβολιαστεί.
«Οφείλουμε να προσέχουμε λίγο ποιον πιστεύουμε και από που αντλούμε πληροφορίες», της εξηγεί ο πρίγκιπας και προσθέτει «η Catherine κι εγώ δεν είμαστε σε καμία περίπτωση ειδικοί ιατρικώς, αλλά αν αυτό μπορεί να σας παρηγορήσει μπορούμε να υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά τον εμβολιασμό, είναι κάτι πραγματικά πολύ σημαντικό».
Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ενθάρρυνε την περασμένη Τρίτη τους συμπατριώτες της να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, λέγοντας ότι «δεν πόνεσε καθόλου» από το τσίμπημα της ένεσης για το εμβόλιο και πως θα πρέπει «να σκεφτόμαστε τους άλλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης