Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Αναβολή στο άνοιγμα της Disneyland στις 2 Απριλίου λόγω κορωνοϊού - Στον «αέρα» 17.000 εργαζόμενοι

Γαλλία: Αναβολή στο άνοιγμα της Disneyland στις 2 Απριλίου λόγω κορωνοϊού - Στον «αέρα» 17.000 εργαζόμενοι
Το πάρκο, το οποίο απασχολεί 17.000 άτομα, έκλεισε μεταξύ 13 Μαρτίου και 15 Ιουλίου πέρυσι, ενώ έβαλε ξανά λουκέτο στις 30 Οκτωβρίου
Σχετικά Άρθρα

Το θεματικό πάρκο Disneyland της Walt Disney στο Παρίσι έκανε γνωστό ότι δεν θα ανοίξει στις 2 Απριλίου, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, λόγω της κατάστασης με την COVID-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών στην Ευρώπη.
«Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορέσουμε να ανοίξουμε», ανέφερε η εταιρία διαχείρισης του θεματικού πάρκου σε ανάρτηση στο Twitter, χωρίς να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επανέναρξη της λειτουργίας του.
Το πάρκο, το οποίο απασχολεί 17.000 άτομα, έκλεισε μεταξύ 13 Μαρτίου και 15 Ιουλίου πέρυσι, ενώ έβαλε ξανά λουκέτο στις 30 Οκτωβρίου.

ΗΠΑ: Η Disneyland σχεδιάζει να ανοίξει εκ νέου για το κοινό «έως τα τέλη Απριλίου»

Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ, η Καλιφόρνια ανακοίνωσε πως στην Disneyland της συγκεκριμένης Πολιτείας και στα άλλα θεματικά πάρκα, τα οποία παραμένουν κλειστά εδώ και έναν χρόνο εξαιτίας της πανδημίας, θα μπορούσε να επιτραπεί να ανοίξουν εκ νέου από την 1η Απριλίου, εάν η κομητεία στην οποία εντάσσονται δεν κατατάσσεται πλέον στη «μωβ ζώνη», το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου, σύμφωνα με τα κριτήρια στην Πολιτεία αυτή.

Περιορισμένη η χωρητικότητα στην Disneyland της Καλιφόρνιας

Η κομητεία Όραντζ, όπου βρίσκεται η Disneyland, βρίσκεται ακόμη στη «μωβ ζώνη», όμως θα μπορούσε να περάσει σε κατώτερο επίπεδο (στο «κόκκινο») σε λίγες εβδομάδες. Η χωρητικότητα, εν τούτοις, των πάρκων που βρίσκονται στην «κόκκινη ζώνη» θα είναι περιορισμένη, στο 15% του συνηθισμένου επιπέδου, και μονάχα οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας θα μπορούν στην αρχή να έχουν πρόσβαση εκεί, βάσει την κριτηρίων που καθορίζουν οι Αρχές της Καλιφόρνιας.
Screenshot_1_αααααα.png

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης