Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kim (Β. Κορέα): Εκτέλεσε μηχανικό που πωλούσε CD μουσικής και ταινιών - Σε στρατόπεδο η οικογένειά του

Kim (Β. Κορέα): Εκτέλεσε μηχανικό που πωλούσε CD μουσικής και ταινιών - Σε στρατόπεδο η οικογένειά του
O Li πυροβολήθηκε από εκτελεστικό απόσπασμα, το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε σε ένα σάκο από τσουβάλι και φορτώθηκε σε ένα κουτί, όπου μεταφέρθηκε κάπου, ενώ η οικογένειά του μεταφέρθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης
Σχετικά Άρθρα
Ένας μηχανικός εκτελέστηκε μπροστά στην οικογένειά του και σε άλλα 500 άτομα, 40 ημέρες μετά τη σύλληψή του στο Γουόνσαν, της επαρχίας Γάνγκγουόν, επειδή πωλούσε κρυφά CD και USB με νοτιοκορεατικό περιεχόμενο.

Μετά την απαγγελία της κατηγορίας, ο Li πυροβολήθηκε από εκτελεστικό απόσπασμα και στη συνέχεια το «άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε σε ένα σάκο από τσουβάλι και φορτώθηκε σε ένα κουτί, όπου μεταφέρθηκε κάπου» ανέφερε μια πηγή στην Daily ΝΚ, την ιστοσελίδα που εστιάζει σε θέματα που σχετίζονται με την Βόρεια Κορέα.
«Αυτή ήταν η πρώτη εκτέλεση στην επαρχία Γκανγκγουόν για αντισοσιαLiστικές πράξεις, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους».
Οι αρχές χαρακτήρισαν τον Li, που εργάζεται στην Wonsan Farming Management Commission ως «αντισοσιαλιστικό στοιχείο» για την εμπορία περιεχομένου της Νότιας Κορέας.
Η πηγή εξήγησε: «Στο παρελθόν, άνθρωποι όπως ο Li, στέλνονταν σε στρατόπεδα εργασίας ή επανεκπαίδευσης.
Ήταν σοβαρό λάθος να πιστεύεις ότι θα λάμβανες ελαφριά τιμωρία.
Μια τέτοια αντιδραστική συμπεριφορά βοηθά τον κόσμο που προσπαθεί να καταστρέψει τον σοσιαλισμό της Βόρειας Κορέας.

Η εκτέλεση έγινε παρουσία της συζύγου και των παιδιών του

Και συνεχίζει η πηγή: «Η σύζυγος, ο γιος και η κόρη του Li κατέρρευσαν παρακολουθώντας την εκτέλεσή του από την πρώτη σειρά.
Κι ενώ όλοι παρακολουθούσαν, αξιωματούχοι του υπουργείου Ασφαλείας πήραν την οικογένειά του και την φόρτωσαν σε ένα φορτηγό για να τους μεταφέρουν σε ένα στρατόπεδο πολιτικών κρατουμένων.
Οι γείτονες της οικογένειας ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν τους 4 φρουρούς να σηκώνουν τη σύζυγο του Li και να την ρίχνουν στο φορτηγό σαν ένα τσουβάλι, αλλά έπρεπε να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους, υπό τον φόβο πως μπορεί να συμμερίζονται τις απόψεις του Li».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Li ομολόγησε ότι πουλούσε το υLiκό και οι αρχές αναζητούν τώρα το ποιος αγόρασε τα CD και τα USB που πιστεύεται ότι πωλήθηκαν μεταξύ 5 και 12 δολαρίων.
Όπως αναφέρει η Daily NK, υπάρχουν περίπου άλλα 20 άτομα που κατηγορούνται επίσης για πώληση μουσικής και ταινιών της Νότιας Κορέας και βρίσκονται στη διαδικασία δίωξης.
Ο Kim Jong un έχει διατάξει την απαγόρευση τυχόν εξωτερικών επιρροών

Η εκτέλεση για αντισοσιαλιστική συμπεριφορά επιβλήθηκε πέρυσι.

Ο νόμος λέγεται ότι είναι αίτημα του Kim Jong un προκειμένου να υπάρξει απαγόρευση τυχόν εξωτερικών επιρροών.
Η πηγή πρόσθεσε: «Σήμερα, εάν σε πιάσουν να παρακολουθείς ένα βίντεο της Νότιας Κορέας, θα λάβεις είτε ποινή φυλάκισης είτε θανατική, οπότε κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα εκτελεστεί.
Μπορείς να λάβεις ποινή 7 ετών μόνο και μόνο επειδή δεν ανέφερες κάποιον.
Όλος ο κόσμος είναι φοβισμένος».
Σήμερα πάντως, έγινε γνωστό, μέσα από δημοσίευμα της Guardian, ότι ο Kim Jong un απαγορεύει επίσης τα στενά τζιν αλλά και τα αξεσουάρ διότι θεωρούνται σύμβολο του «καπιταLiστικού τρόπου ζωής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης