Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο CEO της Pfizer «βλέπει» επιστροφή στην κανονικότητα παγκοσμίως στο τέλος του 2022

Ο CEO της Pfizer «βλέπει» επιστροφή στην κανονικότητα παγκοσμίως στο τέλος του 2022
Η Pfizer και ο σύμμαχος της BioNTech πέτυχαν το ορόσημο κατασκευής 1 δισεκατομμυρίου δόσεων του εμβολίου Covid την περασμένη εβδομάδα

Η ζωή θα μπορούσε να επιστρέψει στο φυσιολογικό για τις αναπτυγμένες χώρες μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους και τον υπόλοιπο κόσμο μέχρι το τέλος του 2022 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τον Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα πρέπει να υπάρξουν αρκετές δόσεις εμβολίου Covid-19 για τις περισσότερες χώρες με επιτυχία τους πληθυσμούς τους ενάντια στον ιό, δήλωσε ο Bourla κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην παγκόσμια σύνοδο κορυφής του CNBC Evolve.
«Νομίζω ότι ολόκληρος ο κόσμος θα έχει αρκετές δόσεις εμβολίου έως το τέλος του 2022 για τον εμβολιασμό και την προστασία όλων», είπε. «Και νομίζω ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ο ανεπτυγμένος κόσμος θα βρίσκεται ήδη σε αυτήν την κατάσταση».
Η Pfizer και ο σύμμαχος της BioNTech πέτυχαν το ορόσημο κατασκευής 1 δισεκατομμυρίου δόσεων του εμβολίου Covid την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ο Bourla στο CNBC.
Οι εταιρείες αναμένουν να φτιάξουν έως και 3 εκατομμύρια δόσεις φέτος (2021).

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης