Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αποκαλύψεις σοκ για τον μεγάλο χρηματοδότη των Δημοκρατικών και του Barack Obama

ΗΠΑ: Αποκαλύψεις σοκ για τον μεγάλο χρηματοδότη των Δημοκρατικών και του Barack Obama
O μεγάλος χρηματοδότης των Δημοκρατικών Ed Buck είναι αντιμέτωπος με εννέα κακουργηματικές πράξεις και αν βρεθεί ένοχος θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο ολκής με ναρκωτικά και σεξ, φέρεται να είναι ο μεγάλος χρηματοδότης του Barack Obama, της Hillary Clinton και του Gavin Newsome.
Ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες των Δημοκρατικών, ο Ed Buck, κατηγορείται για αποπλάνηση νεαρών ανδρών σε «διεστραμμένα πάρτι με ναρκωτικά και ακραία σεξουαλικά παιχνίδια».
Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτονται στη δίκη του η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ των οποίων, η «αδυναμία» του να εγχέει ο ίδιος μεθαμφεταμίνη στα θύματά του.
Ο 66χρονος Buck κατηγορείται ότι είχε εμμονή με τα «πάρτι και τα παιχνίδια», όπου το «πάρτι» ήταν τα ναρκωτικά και τα «παιχνίδια» το σεξ.
Προκειμένου να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα σεξουαλικά φετίχ του, δελέαζε νεαρούς κυρίως άνδρες, κι αν δεν δέχονταν αυτή τη συνθήκη «δεν γινόταν συνάντηση, δεν ενδιαφερόταν».

Αποκαλύψεις - σοκ

Προτιμούσε μαύρους άντρες τους οποίους «ψάρευε» στο διαδίκτυο και ακόμη κι αν δεν έκαναν ναρκωτικά, αν του άρεσαν γινόταν αρκετά πιεστικός μέχρι να τους καταφέρει να κάνουν ναρκωτικά και να του επιτρέψουν να τους κάνει ο ίδιος την ένεση. Ακόμη και για τους πιο δύσκολους είχε το κατάλληλο… αντίτιμο.
Κατηγορείται επίσης, πως σε δύο από τους άνδρες με τους οποίους συνευρέθηκε, χορήγησε μοιραίες για τη ζωή τους δόσεις ναρκωτικών: στον 26χρονο Gemmel Moore, τον Ιούλιο του 2017 και στον 55χρονο Timothy Dean 18 μήνες αργότερα.
Τον θάνατό τους αμφισβητεί η ομάδα υπεράσπισής του, λέγοντας πως πρόκειται περί «συνηθισμένων εξαρτημένων χρηστών ναρκωτικών» που απλά έλαβαν μόνοι τους τις μοιραίες δόσεις.
Η δίκη του πολυεκατομμυριούχου Buck αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες κινδυνεύει να φυλακιστεί ισόβια.
Είναι αντιμέτωπος με εννέα κακουργηματικές πράξεις, πράγμα που σημαίνει ότι αν βρεθεί ένοχος θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης