Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τι συμβαίνει με την υγεία του Kim; Το πράσινο σημάδι στο κεφάλι - Οργιάζουν οι φήμες

Τι συμβαίνει με την υγεία του Kim; Το πράσινο σημάδι στο κεφάλι - Οργιάζουν οι φήμες
Οι θεωρίες έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ημέρες

Μεγάλος ντόρος επικρατεί γύρω από την κατάσταση υγείας του Kim Yung un.
Οι νοτιοκορεάτικες μυστικές υπηρεσίες καθώς και τα μέσα ενημέρωσης παρακολουθούν τις αλλαγές στην εμφάνιση του ειδικά μετά την ταχεία απώλεια βάρους του τους τελευταίους μήνες, με τις φήμες να οργιάζουν γύρω από το ενδεχόμενο να είναι άρρωστος.

Οι θεωρίες έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ημέρες και έχουν πάρει μια περίεργη τροπή, καθώς ο σχολιασμός της εμφάνισης του απολυταρχικού δικτάτορα εστιάζει τώρα σε ένα περίεργο "σκούρο πράσινο σημάδι" στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Κim, όπως έχει τονίσει η NK News .

Εικόνα: KCNA, επιμέλεια NK News

Κρίνοντας από μια σειρά από εικόνες και πλάνα που δημοσιεύθηκαν στα κρατικά ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας από μια στρατιωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, το παράξενο σημάδι φαίνεται το αποτέλεσμα προηγούμενης πληγής - ή πιθανής ιατρικής παρέμβασης όπως χειρουργικής επέμβασης - δεδομένου ότι το σημείο ήταν καλυμμένο με επίδεσμο σε ένα σημείο.

Το σχόλιο του NK News περιλαμβάνει την ακόλουθη περιγραφή :

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε με μια σκοτεινή κηλίδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του κατά τη διάρκεια δημόσιων δραστηριοτήτων την περασμένη εβδομάδα . 

Η αιτία ή η φύση της μεγάλης, σκούρου πράσινης κηλίδας ή μώλωπα στην πίσω δεξιά πλευρά του κεφαλιού του, η οποία ήταν καλυμμένη με επίδεσμο σε μερικά πλάνα , είναι ακόμα άγνωστη και είναι δύσκολο να διαγνωστεί χρησιμοποιώντας μόνο εικόνες. 

Το άρθρο σημειώνει ότι μερικές φορές τα κρατικά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να αποφύγουν τη μετάδοση εικόνων στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ σε άλλες σημεία εμφανίζεται το αποχρωματισμένο σημάδι.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή καν αναγνώριση από την Πιονγκγιάνγκ για το τι θα μπορούσε να είναι.

Το NK News συγκέντρωσε το παραπάνω μοντάζ των τελευταίων εμφανίσεων από μια στρατιωτική εκδήλωση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης