Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεγάλη πρόκληση το πάρτι γενεθλίων του Obama χωρίς κανένα προστατευτικό μέσο… για τους άλλους μάσκες

Μεγάλη πρόκληση το πάρτι γενεθλίων του Obama χωρίς κανένα προστατευτικό μέσο… για τους άλλους μάσκες
Οι εικόνες είναι ανησυχητικές γιατί αυτό εκθέτει την υποκρισία των δημοκρατικών που προωθούν τη χρήση μάσκας αλλά δεν ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες

Τελικά όλα έχουν μια εξήγηση.
Δεν μπορεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιβάλλει περιοριστικά μέτρα για όλους αλλά στα πάρτι γενεθλίων του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Β. Obama να εξαιρούνται όλοι οι συμμετέχοντες.
Αποτελεί απόδειξη ότι για τον απλό λαό ισχύουν τα μέτρα και οι ελίτ στο απυρόβλητο.
Μάλιστα ο Obama ο πρώην αμερικανός Πρόεδρος, στηλίτευε όσους εναντιώνονται στα περιοριστικά μέτρα και αποδείχθηκε ότι είναι ο πρώτος παραβάτης.

Πως αποκαλύφθηκε;

Ένας από τους συμμετέχοντες στο πάρτι γενεθλίων του πρώην Προέδρου B. Obama ανέβασε φωτογραφίθες της εκδήλωσης και αναγκάστηκε αμέσως να τις διαγράψει.
Ο ράπερ Trap Beckham και ο TJ Chapman τράβηξαν φωτογραφίες από το «επικό» πάρτι γενεθλίων με εκατοντάδες συμμετέχοντες χωρίς μάσκα να γλεντούν, ενώ οι απλοί άνθρωποι, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες υγείας, αναγκάζονται να φορούν μάσκες να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις σε μπαρ και εστιατόρια.
Πριν διαγραφούν οι φωτογραφίες, οι οπαδοί των τραγουδιστών τις έσωσαν και δείχνουν ότι υπάρχει μια κοινωνία δύο κατηγοριών οι ελίτ των δημοκρατικών που πίνουν αλκοόλ, καπνίζουν ακριβά πούρα και τρώνε εντυπωσιακά φαγητά σε περιβάλλον χωρίς μάσκα.
Οι εικόνες είναι ανησυχητικές γιατί αυτό εκθέτει την υποκρισία των δημοκρατικών που προωθούν τη χρήση μάσκας αλλά δεν ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες.
Δεν ήταν περίεργο που υπήρχαν κανόνες σχετικά με τη λήψη φωτογραφιών στην εκδήλωση, διότι αν το ευρύ κοινό έβλεπε τι συμβαίνει στα κλειστά πάρτι θα εξοργιζόταν.
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο πάρτι του Obama φιλοξενήθηκαν έως και 475 επισκέπτες και εξυπηρετήθηκαν τουλάχιστον από 200 άτομα, παρά τις νέες προειδοποιήσεις για επιδείνωση της πανδημίας.
Οι Steven Spielberg, Tom Hanks, George Clooney, Jennifer Hudson, Jay-Z, Beyoncé, Bradley Cooper, Don Cheadle, Gabrielle Union, Dwyane Wade, Bruce Springsteen, Erykah Badu, Steven Colbert και John Kerry ήταν μερικοί από τους celebrities της A-list που έδωσαν το παρών.
Οι αναχωρήσεις των επισκεπτών δημιούργησαν τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους γύρω από την περιοχή του πάρτι.
obamama1.png

obama2.png
obama_3.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης