Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην αντεπίθεση η Nicki Minaj για την δήλωση περί ανικανότητας και πρησμένων όρχεων μετά το εμβόλιο: Λογοκρισία σαν στην Κίνα

Στην αντεπίθεση η Nicki Minaj για την δήλωση περί ανικανότητας και πρησμένων όρχεων μετά το εμβόλιο: Λογοκρισία σαν στην Κίνα
Ο ξάδερφός μου στο Τρινιντάντ δεν θα κάνει το εμβόλιο, γιατί ο φίλος του που το έκανε έμεινε ανίκανος, έγραψε η Minaj

«Θυμάμαι που πήγα στην Κίνα και μας έλεγαν ότι ξέρεις, δεν μπορείς να μιλήσεις εναντίον των ανθρώπων που βρίσκονται στην εξουσία, εκεί κ.λπ.», δήλωσε ο Minaj σε βίντεο Instagram Live την Τετάρτη 15/9 βάζοντας φωτιά για ακόμη μια φορά με τις δηλώσεις της. 
Υπενθυμίζεται πως σάλο αντιδράσεων στα social media προκάλεσε η γνωστή ράπερ Nicki Minaj όταν υποστήριξε σε ανάρτησή της πως το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού δημιουργεί πρήξιμο των όρχεων και ανικανότητα, γεγονός που το έμαθε από τον... ξάδερφό της.AD

Οι επιστήμονες φαίνεται ότι δεν πείθουν τη ράπερ Minaj για τη χρησιμότητα του εμβολίου και η διατύπωση της άποψης που εξέφρασε online φάνηκε σε πολλούς ακολούθους της ... στερημένης νοημοσύνης.
Η ράπερ δεν παραβρέθηκε ούτε στο Met Gala γιατί όπως είπε ο όρος ήταν να εμβολιαστεί - και κάτι τέτοιο δεν δέχεται να της επιβληθεί.  
Η ράπερ τώρα συγκρίνει τις ΗΠΑ με την Κίνα μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκε.

Η ανάρτηση

«Ο ξάδερφός μου στο Τρινιντάντ δεν θα κάνει το εμβόλιο, γιατί ο φίλος του που το έκανε έμεινε ανίκανος. Οι όρχεις του πρήστηκαν. Ο φίλος του επρόκειτο να παντρευτεί σε μερικές εβδομάδες, τώρα το κορίτσι ακύρωσε τον γάμο. Οπότε προσευχηθείτε και βεβαιωθείτε πως είστε σίγουροι για την απόφασή σας, όχι εκφοβισμένοι» έγραψε η Minaj, προκαλώντας την έκπληξη σε πολλούς από τους θαυμαστές της.


Αντίδραση και από τον Johnson  

Αντίδραση όμως είχαμε, παραδόξως, και από τον Βρετανό πρωθυπουργό, Boris Johnson, ο οποίος έσπευσε να τονίσει πως δεν γνωρίζει τη ράπερ και να προτρέψει τους πολίτες να ακούν τους ειδικούς. 
Η απάντηση της ράπερ ήρθε σε ένα βίντεο: «Πήγα σχολείο με την Thacher και μου είπε καλά πράγματα για εσάς. Θα ήθελα να σας στείλω το portfolio με τη δουλειά μου μιας και δεν με ξέρετε. Είμαι μία μεγάλη, μεγάλη σταρ στις ΗΠΑ». 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης