Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Νεκρός χορευτής του Bolshoi - Σκοτώθηκε σε δυστύχημα στη διάρκεια παράστασης

Ρωσία: Νεκρός χορευτής του Bolshoi - Σκοτώθηκε σε δυστύχημα στη διάρκεια παράστασης
Ο χορευτής σκοτώθηκε σε δυστύχημα που σημειώθηκε στην σκηνή στη διάρκεια παράστασης όπερας

Την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή, στη διάρκεια παράστασης όπερας, άφησε ένας 37χρονος χορευτής του διάσημου Θεάτρου Bolshoi της Μόσχας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.
Ο χορευτής σκοτώθηκε το Σάββατο 9/10 σε δυστύχημα που σημειώθηκε στην σκηνή στη διάρκεια παράστασης όπερας, όπως ανακοίνωσε το θέατρο, διευκρινίζοντας ότι αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού ενώ παρουσιαζόταν η όπερα Σάντκο, του Ρώσου συνθέτη Nikolai Rimsky-Korsakov.
«Η όπερα διεκόπη αμέσως και ζητήθηκε από το κοινό να αποχωρήσει», ανέφερε το Bolshoi σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Η Επιτροπή Ερευνών της Μόσχας ανακοίνωσε ότι ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο 37χρονος χορευτής, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του προτού φτάσει εκεί ασθενοφόρο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Το Interfax μετέδωσε επικαλούμενο πηγή ότι ο χορευτής σκοτώθηκε από μια ράμπα που έπεσε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού και πηγές στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων RIA και TASS ότι σκοτώθηκε από ένα τμήμα των σκηνικών που έπεσε.
Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο του 2013 ένας βιολιστής έχασε τη ζωή του επί σκηνής μετά την πτώση του στον χώρο της ορχήστρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης