Τελευταία Νέα
Διεθνή

COP26: Εικόνες χάους με ατέλειωτες ουρές έξω από το Συνεδριακό Κέντρο της Γλασκώβης

COP26: Εικόνες χάους με ατέλειωτες ουρές έξω από το Συνεδριακό Κέντρο της Γλασκώβης
Στις φωτογραφίες που ανέβασαν χρήστες στα σόσιαλ μίντια εκατοντάδες κόσμου σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου και σπρώχνονται προσπαθώντας να εισέλθουν εντός

Εικόνες χάους διαδραμίστηκαν το πρωί στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου στη Γλασκώβη, όπου ξεκίνησε την Κυριακή 31/10 η κρίσιμη σύνοδος για την Κλιματική Αλλαγή.
Ένα πλήθος πολλών εκατοντάδων, πιθανώς τουλάχιστον 2.000 συνέδρων είχαν στοιβαχθεί στην είσοδο περιμένοντας επί ώρες, προκειμένου να περάσουν από τα δρακόντεια μέτρα ελέγχου που εφαρμόζονται για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού και πιθανής τρομοκρατικής ενέργειας.
Στις φωτογραφίες που ανέβασαν χρήστες στα σόσιαλ μίντια εκατοντάδες κόσμου σχηματίζουν ατέλειωτες ουρές στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου και σπρώχνονται προσπαθώντας να εισέλθουν εντός.

Η ουρά, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν κάποιοι από τους ταλαιπωρημένους από το "σκωτσέζικο καιρό" και το ψιλόβροχο σύνεδροι, κινείται με ταχύτητα περίπου 10 έως 15 μέτρα την ώρα, με την κατάσταση να μη δείχνει να βελτιώνεται όσο περνά η ώρα.

Άλλοι σύνεδροι υποστηρίζουν πως "τέτοια ανοργανωσιά και χάος από τους διοργανωτές, είχαν να συναντήσουν από την αντίστοιχη σύνοδο στην Κοπεγχάγη, το 2009".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης