Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βραζιλία: Αεροπορικό δυστύχημα με πέντε νεκρούς - Θρήνος για τον θάνατο της τραγουδίστριας Marilia Mendoza

Βραζιλία: Αεροπορικό δυστύχημα με πέντε νεκρούς - Θρήνος για τον θάνατο της τραγουδίστριας Marilia Mendoza
Πιθανή αιτία του δυστυχήματος ήταν η σύγκρουση του αεροσκάφους με μια κεραία

Πέντε είναι οι νεκροί της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε στην βραζιλιάνικη πολιτεία Minas Gerais, μεταξύ των οποίων και η 26χρονη σταρ του «sertanejo», εκ των δημοφιλέστερων μουσικών ειδών της χώρας, Marilia Mendoza.
Από τη συντριβή του μικρού αεροπλάνου-ταξί στην βραζιλιάνικη πολιτεία Minas Gerais, σκοτώθηκαν επίσης ο παραγωγός της τραγουδίστριας, ο θείος της και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους, όπως γνωστοποίησε ο ατζέντης της τραγουδίστριας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανή αιτία του δυστυχήματος ήταν η σύγκρουση του αεροσκάφους με μια κεραία.
Στη Βραζιλία η είδηση του θανάτου της 26χρονης τραγουδίστριας Marilia Mendoza σε αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή 5/11, προκάλεσε θρήνο και μάλιστα, πολλές προσωπικότητες αντέδρασαν με συγκίνηση, ενώ ο πρόεδρος της χώρας Z. Bolsonaro μίλησε για «μία από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες της γενιάς της».
Η 26χρονη ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που καθιερώθηκαν στο «sertanejo», ένα μουσικό είδος παραδοσιακά ανδροκρατούμενο. Είχε 39 εκατομμύρια συνδρομητές στο Instagram και 22 εκατομμύρια στο κανάλι της στο YouTube, ενώ η ίδια λίγο πριν το δυστύχημα ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που έδειχνε την επιβίβασή της στο αεροσκάφος και το γεύμα της μέσα στο αυτό, προαναγγέλλοντας «ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο παραστάσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης