Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα 10 wonderkids που θα χρησιμοποιήσει ο Τσάβι για να μεταμορφώσει τη Μπαρτσελόνα

Τα 10 wonderkids που θα χρησιμοποιήσει ο Τσάβι για να μεταμορφώσει τη Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι αναλαμβάνει προπονητής της Μπαρτσελόνα και γνωρίζει από πρώτο χέρι το πόσο χρήσιμη μπορεί να αποδειχθεί η Μασία για το μέλλον των μπλαουγκράνα.

«Ξεκίνησα στη Μασία σε ηλικία 11 ετών, όπως τόσοι ακόμα ποδοσφαιριστές. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να παίζω στη Μπαρτσελόνα και φυσικά χωρίς να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε κάποια άλλη ομάδα». Η καριέρα του Τσάβι αντικατοπτρίζεται σε αυτή τη δήλωση, καθώς αποτέλεσε ποδοσφαιριστή σύμβολο για τη Μπαρτσελόνα, προερχόμενος από τη θρυλική Μασία.

Τώρα πια, ως προπονητής έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει και να εξελίξει τα νέα προϊόντα της Μασία, η οποία συνεχίζει να αποτελεί εργοστάσιο παραγωγής νέων ποδοσφαιρικών διαμαντιών. Όπως είχε κάνει ο μεγάλος Γιόχαν Κρόιφ στα 80s αναλαμβάνοντας μια ομάδα με χρέη σε κρίση. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις δεν ήταν αυτά που ονειρεύονταν οι οπαδοί, αλλά ο Κρόιφ κατάφερε να αναβιώσει την ταυτότητα των μπλαουγκράνα, κάτι που τώρα θα προσπαθήσει να κάνει ο Τσάβι. Πάμε να εξερευνήσουμε τα 10 wonderkids με ηλικία έως 20 ετών της Μπαρτσελόνα που θα έρθουν στα χέρια του Τσάβι:

Διαβάστε περισσόιτερα στο BNSports 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης