Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ τελετή στο Λονδίνο – Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει

Βρετανία: Χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ τελετή στο Λονδίνο – Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει

Eνισχύονται οι  ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της

Χωρίς την παρουσία της 95χρονης βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας θα διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή 14/11, η τελετή της Ημέρας Μνήμης στο Λονδίνο, λόγω προβλήματος στην πλάτη της, σύμφωνα με ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.
«Η Αυτής Μεγαλειότης είναι απογοητευμένη που θα χάσει την τελετή», σύμφωνα με τα ανάκτορα.
Η συγκεκριμένη τελετή θα αποτελούσε την πρώτη συμμετοχή της βασίλισσας σε επίσημη δημόσια εκδήλωση από τότε που οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί, κατόπιν νοσηλείας της για ένα βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου το προηγούμενο μήνα.

Ανησυχίες για την υγεία της

Πάντως, το γεγονός ότι η βασίλισσα δεν θα παραστεί στην τελετή για την Ημέρα Μνήμης στο κεντρικό Λονδίνο, που η ίδια θεωρεί μια από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις της χρονιάς, θα ενισχύσει τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.
Σύμφωνα με πηγή από το παλάτι, το τράβηγμα που υπέστη η βασίλισσα στην πλάτη της δεν σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας, τα οποία δεν έχουν διευκρινιστεί και εξαιτίας αυτών νοσηλεύθηκε.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για μια απίστευτα ατυχή σύμπτωση και η βασίλισσα ελπίζει να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά της, όπως έχουν προγραμματιστεί, την επόμενη εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης