Τελευταία Νέα
Διεθνή

AstraZeneca: Προστασία 83% έναντι της covid-19 προσφέρει το κοκτέιλ αντισωμάτων, σε διάστημα 6 μηνών

AstraZeneca: Προστασία 83% έναντι της covid-19 προσφέρει το κοκτέιλ αντισωμάτων,  σε διάστημα 6 μηνών
Προστασία 83% έναντι της covid 19 προσφέρει το κοκτέιλ αντισωμάτων της AstraZeneca
Σχετικά Άρθρα
Προστασία 83% έναντι της covid - 19 προσφέρει το κοκτέιλ αντισωμάτων της AstraZeneca, σε διάστημα έξι μηνών, όπως ανακοίνωσε η φαρμακοβιομηχανία.
Η ενέσιμη θεραπεία, που ονομάζεται AZD7442 ή Evusheld, είχε προηγουμένως αποδειχθεί ότι παρέχει 77% προστασία έναντι της συμπτωματικής ασθένειας μετά από τρεις μήνες, σε μια προηγούμενη ανάγνωση της δοκιμής PROVENT στο τελευταίο στάδιο τον Αύγουστο.
Σύμφωνα με το Reuters, η αγγλο-σουηδική εταιρεία ανέφερε επίσης ότι μια ξεχωριστή μελέτη σε ασθενείς με ήπια έως μέτρια covid-19, έδειξε ότι υψηλότερη δόση AZD7442 μείωσε τον κίνδυνο επιδείνωσης των συμπτωμάτων κατά 88% όταν χορηγήθηκε εντός τριών ημερών από τα πρώτα συμπτώματα.

Προβάδισμα για την AstraZeneca στη θεραπεία

Τα τελευταία αποτελέσματα από μακροπρόθεσμες μελέτες, δυνητικά τοποθετούν την AstraZeneca, όπως και την ανταγωνιστική Pfizer, ως μελλοντικό προμηθευτή τόσο εμβολίων όσο και θεραπειών για την covid-19, με την AstraZeneca να διατηρεί πλεονέκτημα, όσον αφορά ττη θεραπεία της νόσου.
«Αυτά τα νέα δεδομένα προστίθενται στα αυξανόμενα αποδεικτικά στοιχεία, που υποστηρίζουν τη δυνατότητα του AZD7442 να κάνει σημαντική διαφορά στην πρόληψη και τη θεραπεία της COVID-19», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Mene Pangalos.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης