Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπαράζ 69 νεκρών αθλητών που συνδέονται με το εμβόλιο… αλλά τα μέσα ενημέρωσης μιλούν για συμπτώσεις…

Μπαράζ 69 νεκρών αθλητών που συνδέονται με το εμβόλιο… αλλά τα μέσα ενημέρωσης μιλούν για συμπτώσεις…
Όλοι είχαν πρόσφατα εμβολιαστεί κατά της covid 19 αναφέρουν οι πληροφορίες και παρουσίασαν καρδιακές παθήσεις
Σχετικά Άρθρα
Σύγχυση και πλήθος ερωτηματικών γεννώνται από τους δεκάδες πρόσφατους θανάτους αθλητών που καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλον κατά τη διάρκεια αγώνων.
Κοινό χαρακτηριστικό τους, είναι ότι όλοι είχαν πρόσφατα εμβολιαστεί κατά της covid 19 αναφέρουν οι πληροφορίες και παρουσίασαν καρδιακές παθήσεις, οι οποίες είναι μια πολύ γνωστή παρενέργεια των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.
Μάλιστα το γεγονός προκάλεσε και την αντίδραση μεγάλων μέσων ενημέρωσης που συνεχίζουν απτόητα την προπαγάνδα υπερ των εμβολίων χωρίς πρώτα να διαπιστωθεί αν υπάρχει ή όχι σύνδεση με τις ανθρώπινες απώλειες.

Μεταξύ άλλων και η  γερμανική εφημερίδα Berliner Zeitung αποφάσισε να δημοσιεύσει μια έκθεση που προσπαθεί να απαντήσει γιατί «ένας ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών έχει καταρρεύσει πρόσφατα».
Την περασμένη εβδομάδα, δύο ακόμη παραδείγματα προστέθηκαν στη λίστα όταν ο Τζον Φλεκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατέρρευσε και ο εξτρέμ της Σέριφ Τιράσπολ, Αντάμα Τραορέ, έπεσε κοντά στο τέλος ενός αγώνα Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με μια αναφορά του Δρ. Yaffa Shir-Raz, υπήρξε «πενταπλάσια αύξηση στους αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους παικτών της FIFA το 2021».

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Daily Mail , ""Είναι τρομακτικό αλλά είναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ" και δεν χρειάζεται "πανικός".

Η έκθεση υποστηρίζει ότι, «Μια σειρά σοβαρών καρδιακών προβλημάτων και καταρρεύσεων μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών τις τελευταίες εβδομάδες είναι πιθανό να είναι σύμπτωση, αντί να είναι ένδειξη ότι οι παίκτες αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι υψηλής έντασης, σύμφωνα με κορυφαίο καρδιολόγο.”

Ολόκληρη η έκθεση αδυνατεί να αναφέρει καν την προοπτική ότι οι αρνητικές αντιδράσεις στα εμβόλια θα μπορούσαν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με αυτό που συμβαίνει, παρά το γεγονός ότι η μυοκαρδίτιδα είναι μια παρενέργεια του εμβολίου σε «σπάνιες» περιπτώσεις. 
Ωστόσο, όπως σημειώνει ο Chris Menahan , η ενότητα σχολίων είναι γεμάτη από ανθρώπους που κάνουν αυτή ακριβώς την ερώτηση.
Είναι να απορεί κανείς γιατί οι περισσότεροι ιστότοποι καταργούν τις ενότητες σχολίων εντελώς;

Το ρεπορτάζ:
Τουλάχιστον 69 αθλητές καταρρέουν σε έναν μήνα, πολλοί νεκροί


Οι αναφορές για αθλητές που ξαφνικά καταρρέουν αυξάνονται αισθητά το τελευταίο διάστημα. 
Καρδιακά προβλήματα καταγράφονται όπως η φλεγμονή της καρδιάς είναι συχνά η αιτία – μία από τις γνωστές απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες των εμβολίων Covid, για τις οποίες προειδοποιούν ακόμη και οι ίδιοι οι κατασκευαστές.
Το σημερινό φαινόμενο είναι επίσης εμφανές αν απλά κοιτάξεις στη Wikipedia τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που κατέρρευσαν και πέθαναν. 
Το έτος 2021 σημειώνονται 13 θάνατοι μέχρι στιγμής. 
Σε καμία άλλη χρονιά που  αναφέρεται δεν έχουν πεθάνει περισσότεροι ποδοσφαιριστές  κατά τη διάρκεια ενός αγώνα . 
Και αυτή η λίστα πηγαίνει πίσω στο έτος 1889. Άρα είναι πραγματικά ένα ιστορικό γεγονός.
Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι περιέργως αδιάφορα για αυτή τη σημαντική παγκόσμια ιστορία. Η γερμανική διαδικτυακή  Wochenblick  συνέταξε μια λίστα αναφοράς με τα καρδιακά επεισόδια τον Οκτώβριο, ενώ μια άλλη διαδικτυακή έξοδος  Granite Grok  δημοσίευσε μια νέα λίστα με αθλητές που κατέρρεαν στο γήπεδο.

Τα παραδείγματα

Ας δούμε όμως τα παραδείγματα: Ο Φιλιππινέζος επαγγελματίας αστέρας του μπάσκετ, Roider Cabrera, την Τετάρτη κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του τουρνουά στην πόλη Pasig. 
Το Tribune  από τις Φιλιππίνες ανέφερε ότι είχε καρδιακή ανακοπή.
Ο Roider Cabrera έχασε αργότερα τις αισθήσεις του μέσα στα αποδυτήρια προτού μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με θανατηφόρα αρρυθμία σύμφωνα με τοπικές ειδήσεις.

Πολλοί κορυφαίοι αθλητές τόσο από την Ευρώπη όσο και από τις ΗΠΑ έχουν αναφέρει  σοβαρές παρενέργειες  μετά από ένα εμβόλιο Covid. Για τον Γάλλο επαγγελματία τενίστα Jérémy Chardy, σήμαινε το τέλος της καριέρας του. Ο Chardy, παλαιότερα στην 73η θέση του κόσμου, είπε ότι δεν μπόρεσε να προπονηθεί και να παίξει. «Από τότε που έκανα το εμβόλιο μου [μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open], έχω ένα πρόβλημα, έχω μια σειρά από προβλήματα. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ να προπονηθώ, δεν μπορώ να παίξω».

Ο Ισλανδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Emil Pálsson κατέρρευσε στον αγώνα μεταξύ της ομάδας του Sogndal IL και Stjørdals/Blink. 
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα  Bild , ο Pálsson κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα με το νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK και την εφημερίδα Verdens Gang . Σύμφωνα με τον σύλλογό του, υπέστη καρδιακή ανακοπή και χρειάστηκε να υποβληθεί σε ανάνηψη.

Αυτή την εβδομάδα, στις 24 Νοεμβρίου, στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ της Ρέντινγκ FC και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο παίκτης της John Fleck (30) κατέρρευσε ξαφνικά στο γήπεδο λόγω καρδιακού επεισοδίου και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου από τη Σερίφη Τιράσπολ, Αντάμα Τραορέ,  έπεσε ενώ κρατούσε το στήθος του  κατά τη διάρκεια του αγώνα του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης.

Στη Μοντάνα, ένας ποδοσφαιριστής του Παρκ Σίτι, Τζεντ Χόφμαν,  πέθανε  αυτόν τον μήνα, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την κατάρρευση στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. 
Παρακάτω είναι μια συγκλονιστικά μεγάλη λίστα αθλητών που κατέρρευσαν τον περασμένο μήνα από καρδιακά προβλήματα ή κυκλοφορικές διαταραχές, όπως εγκεφαλικά επεισόδια. Δυστυχώς, μερικά από αυτά τα περιστατικά ήταν μοιραία για τους συχνά πολύ νεαρούς αθλητές. Τα νούμερα είναι ανησυχητικά, ειδικά εν όψει των υποχρεωτικών βολών Covid.

Και οι 69 περιπτώσεις

(1) Στη συνάντηση μεταξύ της PGS E Bosico και του Romeo Menti (Allerona Scalo) στην Ούμπρια/Ιταλία στις 2 Οκτωβρίου 2021, ένας «νεαρός παίκτης» από την φιλοξενούμενη ομάδα καταρρέει χωρίς καμία εξωτερική επιρροή και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

(2) Ο Martin Lefèvre (16) από την FC Agneaux καταρρέει χωρίς προηγούμενη ασθένεια, παθαίνοντας εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της FC Saint-Lô Manche στις 2 Οκτωβρίου 2021. Είναι παράλυτος στη μία πλευρά και δεν έχει ικανότητα να μιλήσει.

(3) Ο Niels de Wolf, 27, από τον βελγικό ποδοσφαιρικό σύλλογο White Star Sombeke, υπέστη καρδιακή ανακοπή αμέσως μετά τον αγώνα εναντίον του Verrebroek στις 3 Οκτωβρίου 2021, επανήλθε με απινιδωτή, αλλά πέθανε στο νοσοκομείο στις 6 Οκτωβρίου 2021.

(4) Arcisate, Province of Varese, Ιταλία: Ο ερασιτεχνικός αγώνας μεταξύ Valceresio και Tradate (Prima Categoria, Girone A) ακυρώνεται μετά από 20 λεπτά αφού ο διαιτητής πέφτει κάτω

(5) Ο Timucin Sen από τη Germania Großkrotzenburg θα αντικατασταθεί στις 3 Οκτωβρίου 2021 στον αγώνα εναντίον της Spvgg. Oberrad. Κατέρρευσε μετά από δέκα λεπτά  αγώνα και μεταφέρθηκε σε κλινική στο Γκελνχάουζεν.

(6) Στις 3 Οκτωβρίου 2021, ο διαιτητής Öner Calik, στα 30 του, ακύρωσε τον αγώνα μεταξύ VfB Waltrop II και Vinnum II λόγω δικών του προβλημάτων υγείας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

(7) Στις 4 Οκτωβρίου 2021, ένας υπεύθυνος της SV SW Frömern κατέρρευσε στο γήπεδο πριν από τον αγώνα εναντίον της Kamener SC.

(8) Κλίβελαντ, Οχάιο, ΗΠΑ: Ο Elias Abou Nassif (44) παθαίνει καρδιακή ανακοπή στο γυμναστήριο - 5 Οκτωβρίου 2021

(9) Lecco (Ιταλία), 7 Οκτωβρίου 2021: 17χρονος αθλητής από το Colverde καταρρέει κατά τη διάρκεια της προπόνησης με καρδιακή ανακοπή. Τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική στο νοσοκομείο Lecco.

(10) Παίκτης AH (49) από το SC Massay στη Γαλλία παθαίνει θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στις 8 Οκτωβρίου 2021.

(11) Ο αστέρας του γκολφ Alberto Olguín από το Μεξικό καταρρέει πέφτοντας νεκρός κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Nuevo Vallarta (Μεξικό) - 9 Οκτωβρίου 2021.

(12) Αγγλία: Στον αγώνα της League One μεταξύ Ίπσουιτς Τάουν και Σριούσμπερι στις 9 Οκτωβρίου 2021, ο επαγγελματίας επιθετικός της Σριούσμπερι, Ράιαν Μπάουμαν (29) απομακρύνθηκε από το γήπεδο μετά από μισή ώρα παιχνιδιού με ακραίες καρδιακές αρρυθμίες και σφυγμό 250 

(13) Ο Pompeo Tretola, ένας 18χρονος ποδοσφαιριστής από την FC Matese, καταρρέει κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Vastese Calcio στις 10.10.2021. Αργότερα μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

(14) Νορμανδία, Γαλλία: Μετά από προθέρμανση πριν από τον αγώνα μεταξύ Saint-James και Avranches στις 10 Οκτωβρίου 2021, 40χρονος παίκτης από το Saint-James παθαίνει καρδιακή προσβολή και σώζεται από έναν πυροσβέστη στην ομάδα του Avranches.

(15) 59χρονος δρομέας μεγάλων αποστάσεων από την Biella πεθαίνει από καρδιακή ανεπάρκεια σε έναν αγώνα στη βόρεια Ιταλία - 10/10/2021.

(16) Στον αγώνα μεταξύ Wacker Mecklenbeck και Fortuna Freudenberg στο Γυναικείο πρωτάθλημα Westphalia στις 10 Οκτωβρίου 2021, ένας παίκτης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Münster.

(17) Αργεντινή: Ο δήμαρχος Γκιγιέρμο Μερκάδο (50) πέθανε από καρδιακή ανακοπή μετά τη συμμετοχή του στον αγώνα μεγάλων αποστάσεων «Aventura de Cerezal» - 10/11/2021.

(18) Στον Μαραθώνιο της Βοστώνης στις 11 Οκτωβρίου 2021, η σταρ του μαραθωνίου Μέγκαν Ροθ κατέρρευσε μετά από οκτώ μίλια αγώνα με καρδιακή ανακοπή.

(19) Ο παίκτης του NBA Brandon Godwin των Atlanta Hawks εξηγεί ότι ο εμβολιασμός Covid του είχε προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες, που θα σήμαιναν ότι όχι μόνο έπρεπε να τελειώσει τη σεζόν, αλλά πιθανώς και ολόκληρη την καριέρα του - 12 Οκτωβρίου 2021.

(20) Χάβρη, Γαλλία: Ένας 27χρονος αστυνομικός παθαίνει θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο ενώ έκανε τζόκινγκ - 12 Οκτωβρίου 2021.

(21) Ο Φεράν Ντουράν, παίκτης από την 4η Καταλανική Λίγκα (27), υπέστη καρδιακή ανακοπή πέντε φορές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στις 12 Οκτωβρίου 2021 και επέζησε από θαύμα.

(22) Γαλλία: Ο παίκτης Christophe Da Silva της Saint Avé καταρρέει με καρδιακή ανακοπή στον αγώνα AH Cup μεταξύ των ποδοσφαιριστών Locqueltas και Saint Avé - 13/10/2021

(23) Ενσενάδα, Μεξικό: Ο 16χρονος μαθητής Χέκτορ Μανουέλ Μεντόζα πεθαίνει από «καρδιακό επεισόδιο» ενώ προπονούνταν σε αθλητικό κλαμπ -13/10/2021.

(24) Βραζιλία: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Atletico Goianiense, Fellipe de Jesus Moreira, παθαίνει καρδιακή προσβολή στο προπονητικό κέντρο και αργότερα άλλη μια καρδιακή προσβολή στα επείγοντα. Τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική -14 Οκτωβρίου 2021.

(25) Ο επόμενος διαιτητής που πεθαίνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα: συνέβη στον αγώνα Kreisliga B μεταξύ SC Daisbach και FSV Taunusstein στο Aarbergen το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου 2021.

(26) Ο επαγγελματίας ποδηλάτης και Ιταλός πρωταθλητής χρονομέτρησης Gianni Moscon (27) έλαβε με καθετήρα λόγω καρδιακής αρρυθμίας. Ειδήσεις από 14 Οκτωβρίου 2021.

(27) Ο Joe Plant από το Whitby (Yorkshire, Αγγλία) υποφέρει το 2021 σε έναν αγώνα πεζοπορίας αγώνων όλου του British Heart Foundation από καρδιακή ανακοπή, στις 14:10, ανέφερε ο ίδιος.

(28) Ο Lars Schneider, προπονητής του TV Braach, αποσύρεται λόγω έλλειψης δύναμης, αφού κατέρρευσε με καρδιακές αρρυθμίες κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος της περιφέρειας A Hersfeld / Rotenburg εναντίον SG Nentershausen-Weißenhasel-Solz στο Solz και έπρεπε να μεταφερθεί στο κλινική -14/10/2021.

(29) Τρεβίζο, Ιταλία: 53χρονος παίκτης της AH παθαίνει καρδιακή προσβολή ενώ προπονείται στις 14 Οκτωβρίου 2021. Θα μπορούσε να κρατηθεί στη ζωή από τους συμπαίκτες του.

30) Αυστραλία: Η 14χρονη μαθήτρια Ava Azzopardi παθαίνει καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Runaway Bay και Magic United στο Surfers Paradise Apollo Soccer Club. Αναζωογονήθηκε από εννέα διασώστες, τέθηκε σε τεχνητό κώμα και τώρα παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Ειδήσεις από 15 Οκτωβρίου 2021.

(31) Στον αγώνα χάντμπολ 3G Bundesliga στο Βούπερταλ μεταξύ της Bergisches HC και της HSG Wetzlar στις 16 Οκτωβρίου 2021, ένας θεατής με καρδιακή ανακοπή κατέρρευσε όχι μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα (αυτό οδήγησε στην εγκατάλειψη του παιχνιδιού). μετά το παιχνίδι, ένας δεύτερος θεατής υπέστη επίσης καρδιακή ανακοπή.

(32) Ένα 16χρονο αγόρι από το Αϊντάχο καταρρέει όταν σήκωνε βάρη με καρδιακή ανακοπή. Ξυπνά μετά από δύο μέρες σε κώμα, αλλά είναι «εξαιρετικά μπερδεμένος» και δεν έχει βραχυπρόθεσμη μνήμη. Ειδήσεις από 16 Οκτωβρίου 2021.

(33) Camposampiero, επαρχία της Πάδοβας, Ιταλία: Ο 37χρονος γιατρός Filippo Morando πεθαίνει ενώ έκανε τζόκινγκ. Το ασθενοφόρο που πέταξε με ελικόπτερο δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα καθώς είναι πολύ αργά. Μήνυμα από 17/10/2021.

(34) Ο αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ FC στις 17 Οκτωβρίου 2021 διακόπηκε λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης στις εξέδρες.

(35) Haitem Jabeur Fathallah, 32, μπασκετμπολίστας της Fortitudo Messina, παθαίνει καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα και πεθαίνει στο νοσοκομείο. Μήνυμα από 17/10/2021.

(36) Blumenau, Βραζιλία: Ο πρώην ποδοσφαιριστής της FC Brusque από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, Adans Joao Santos Alencar (38) , παθαίνει θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή σε τουρνουά ποδοσφαίρου -17/10/2021.

(37) Λομβαρδία, Ιταλία: Ένας 40χρονος ποδηλάτης σταματά λόγω «ιατρικής έκτακτης ανάγκης», πέφτει στο έδαφος, μεταφέρεται στο νοσοκομείο με το ελικόπτερο διάσωσης Rho - 17/10/2021.

(38) Ο Waseem Aslam από το Bradford (Αγγλία) διακόπτει έναν αγώνα ποδοσφαίρουέχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή - 18 Οκτωβρίου 2021.

(39) Ένας 26χρονος δρομέας καταρρέει από καρδιακή ανακοπή στον μαραθώνιο ελεύθερου τύπου του Ντιτρόιτ. Δύο αστυνομικοί τον σώζουν με θωρακικές συμπιέσεις. Μετά από αυτό νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο - 19 Οκτωβρίου 2021.

(40) Οι καρδιακές αρρυθμίες αναγκάζουν την σταρ του ποδοσφαίρου Sabrina Soravilla να τελειώσει την καριέρα της στις 19 Οκτωβρίου 2021 μετά από 68 διεθνείς αγώνες για την Ουρουγουάη.

(41) Ο Antonio López της Real Murcia έπρεπε να αποσυρθεί σε ηλικία 32 ετών λόγω καρδιακής νόσου - 19 Οκτωβρίου 2021.

(42) Ένας 41χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία πεθαίνει από καρδιακή ανακοπή σε έναν αγώνα. Συνέβη στις 19 Οκτωβρίου 2021 στο Nao-me-toque (Rio Grande do Sul).

(43) Ο Χένρι, ένας έφηβος από το Χάλιφαξ της Αγγλίας, έσωσε τη ζωή του 56χρονου πατέρα του μετά από καρδιακή ανακοπή ενώ έκανε τζόκινγκ τον Μάρτιο - 20 Οκτωβρίου 2021.

(44) Στον αγώνα της πρώτης κατηγορίας μεταξύ της Οσασούνα και της Γρανάδας στην Παμπλόνα στις 22 Οκτωβρίου 2021, ένας οπαδός της γηπεδούχου ομάδας υπέστη καρδιακή ανακοπή και πεθαίνει στο νοσοκομείο.

(45) Dieppe, Γαλλία: Ένας αθλητής στίβου καταρρέει ενώ τρέχει με καρδιακή ανακοπή. Τον σώζουν δύο αστυνομικοί που βρίσκονται στο περιπολικό - 22/10/2021.

(46) Acerra (Ιταλία): Remigio Gova. Ένας διαιτητής μπάσκετ  σε ηλικία μόλις 30 ετών «πέθανε στον ύπνο του» - 23 Οκτωβρίου 2021.

(47) Διπλή ιατρική έκτακτη ανάγκη σε αγγλικό στάδιο στις 23/10/2021 κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσάμπιονσιπ Λιγκ μεταξύ της Γουέστ Μπρομ και της Μπρίστολ Σίτι. Χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής, το παιχνίδι έπρεπε να αναβληθεί δύο φορές.

(48) Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής (37) υπέστη καρδιακή ανακοπή στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα της ομάδας του στις 24 Οκτωβρίου 2021, επανήλθε αλλά πέθανε στο νοσοκομείο.

(49) Γαλλία: 43χρονος τερματοφύλακας του Μοντγκασκόν των ΗΠΑ πεθαίνει από καρδιακή ανακοπή στο ημίχρονο. Συνέβη στις 24 Οκτωβρίου 2021 στο στάδιο La Bâtie-Montgascon.

(50) Ένας 53χρονος παθαίνει τριπλή καρδιακή ανακοπή στον ημιμαραθώνιο του Μπιλμπάο και ως αποτέλεσμα πεθαίνει. Μήνυμα από 24 Οκτωβρίου 2021.

(51) Η Tevita Brice, 28 ετών, από το Montclair Rugby Football Club, ΗΠΑ, κατέρρευσε στο γήπεδο με καρδιακή προσβολή. Σε κρίσιμη κατάσταση. Μήνυμα από 25/10/2021.

(52) Θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή σε αγώνα ορεινού τρεξίματος στις ιταλικές Άλπεις στις 24 Οκτωβρίου 2021. Το θύμα είναι ο Bruno Taffarel (56) από το Cordenons.

(53) Μια καρδιακή ανακοπή ενός παίκτη επισκίασε τον κορυφαίο αγώνα του περιφερειακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου A2 Dortmund. Ο παίκτης της SG Gahmen νοσηλεύτηκε στις 24/10/2021

(54) Nocera Umbra, Ιταλία: Δάσκαλος αθλημάτων και προπονητής ποδοσφαίρου Mario Mingarelli υπέστη θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του στις 24 Οκτωβρίου 2021 σε ηλικία 69 ετών.

(55) Ο ερασιτεχνικός αγώνας μεταξύ Frugesport (Ραβέννα) και Vaccolino (Prima Categoria, Girone F) ακυρώνεται μετά από 32 λεπτά επειδή ο "νεαρός" διαιτητής χρήζει επείγουσας ιατρικής περίθαλψης - 26/10/2021.

(56) Η 17χρονη Elly Böttcher από την Rostocker FC κατέρρευσε αναίσθητη κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα στο Hohen Neuendorf της Frauen Regionalliga Nordost στις 24 Οκτωβρίου 2021 χωρίς καμία παρέμβαση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι διεκόπη μετά το συμβάν.

(57) Ένας 20χρονος Ιταλός καταρρέει όταν έκανε skateboard με καρδιακή ανακοπή και τώρα παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο της Βερόνα, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο. Ειδήσεις από 25 Οκτωβρίου 2021.

(58) Ένας οπαδός της βελγικής ομάδας της δεύτερης κατηγορίας από το Lier κατέρρευσε στις 27 Οκτωβρίου 2021 στο γήπεδο με καρδιακά προβλήματα και πέθανε στο νοσοκομείο.

(59) Την ίδια μέρα (27.10.2021) επίσης στο Βέλγιο, ο αγώνας κυπέλλου με την Ντέντερ της Έουπεν: Ένας οπαδός καταρρέει από καρδιακή ανακοπή

(60) Σασουόλο, Ιταλία: Ένας 53χρονος ποδηλάτης βουνού παθαίνει θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή σε μια περιοδεία εκτός δρόμου - 27/10/2021.

(61) Αγγλία: Ένας οπαδός καταρρέει μετά τον αγώνα Κυπέλλου Στόουκ Σίτι εναντίον Μπρέντφορντ στις 27 Οκτωβρίου 2021 μπροστά στο γήπεδο με καρδιακή ανακοπή και πεθαίνει.

(62) Ένας παίκτης από την Blau-Weiß Linz από την Γκάνα καταρρέει κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του εναντίον της Hartberg και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Έγινε στις 27 Οκτωβρίου 2021 στη φάση των 16 για το ÖFB-Pokal. Διαγνώστηκε με συγγενή διαταραχή του καρδιακού ρυθμού και τον βοήθησαν με απινιδωτή.

(63) Πακιστάν: Ο 30χρονος παίκτης Muhammad Islam από την FC Raziq Chaman παθαίνει καρδιακή προσβολή στη μέση του αγώνα με τη Millat Club και πεθαίνει - 28/10/2021.

(64) Ο Σουηδοϊρακινός παίκτης Aimar Sher από την ιταλική ομάδα της πρώτης κατηγορίας Spezia Calcio καταρρέει κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μεταφέρεται στο νοσοκομείο - 28/10/2021.

(65) Πενσυλβάνια, ΗΠΑ: Ένας 12χρονος μαθητής στο Γυμνάσιο Chartiers Valley καταρρέει ενώ έπαιζε μπάσκετ στο μάθημα φυσικής αγωγής χωρίς βοήθεια και πεθαίνει - 28/10/2021.

(66) Το αστέρι της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο διακόπτει ξαφνικά τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Ντεπορτίβο Αλαβές, κρατάει το στήθος του και καταρρέει. Ο παίκτης της εθνικής Αργεντινής πρέπει πλέον να κάνει διάλειμμα τουλάχιστον τριών μηνών. Πριν από λίγους μήνες έπασχε από σοβαρή λοίμωξη από κορωνοϊό - 30/10/2021

(67) Κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου, ο Boris Sadecky (24) από το Bratislava Capitals καταρρέει στον πάγο χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση. Πεθαίνει πέντε μέρες αργότερα. Αργότερα προκύπτει ότι έπασχε από «ήπια μυοκαρδίτιδα» την ημέρα του αγώνα -  30/10/2021

(68) Ο προπονητής ποδοσφαίρου για την ομάδα του γυμνασίου La Salle στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ Blake Barklage πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή το Σαββατοκύριακο - 1/11/2021.

(69) Αργεντινή: Ο ποδοσφαιριστής Ronald Biglione πεθαίνει μετά τον 2ο εμβολιασμό λόγω θρόμβωσης - μια γνωστή παρενέργεια των εμβολιασμών για την οποία προειδοποίησαν οι ίδιοι οι κατασκευαστές. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Κόρδοβα για δύο εβδομάδες - 5 Νοεμβρίου 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης