Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk (Tesla): Οι πολιτικοί άνω των 70 ετών πρέπει να αποσύρονται... είναι ξεπερασμένοι

Musk (Tesla): Οι πολιτικοί άνω των 70 ετών πρέπει να αποσύρονται... είναι ξεπερασμένοι

«Καρφί» για τους Biden, Trump και Sanders

Σχετικά Άρθρα

Προειδοποίησε πρίν από λίγες ημέρες ο Elon Musk ότι οποιοσδήποτε άνω των 70 ετών είναι…. ξεπερασμένος και πρέπει να αποκλειστεί από τη συμμετοχή του σε ανώτατα πολιτικά αξιώματα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Busιness Insider το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021.
Σε ένα tweet την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 ο ιδρυτής της SpaceX και της Tesla ανέφερε: «Ας βάλουμε ένα ηλικιακό όριο μετά το οποίο αποκλείεται η διεκδίκηση αιρετών πολιτικών αξιωμάτων, ίσως λίγο κάτω από τα 70 έτη…».
Ενώ στο tweet δεν αναφέρθηκε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, ο σημερινός πρόεδρος, Joe Biden και ο προκάτοχός του, Donald Trump «φωτογραφίζονται» καθώς άνω των 70 ετών.
Αλλά και ο γερουσιαστής Bernie Sanders, με τον οποίο ο Μασκ έχει λογοφέρει ο οποίο; Έχει ξεπεράσει τα 80.

Οι φόροι

Τον τελευταίο μήνα, ως απάντηση στο tweet του Sanders που απαιτούσε οι κροίσοι όπως ο Musk «να πληρώσουν το δικαιολογημένο μερίδιό τους», ο Musk απάντησε: «Θα πρέπει να θυμάμαι ότι είσαι ζωντανός»….
Ο Musk απάντησε επιπρόσθετα με ένα γελώντας emoji στο αστείο ενός χρήση για την ηλικία του Sanders και προσφέρθηκε να πουλήσει περισσότερες από τις μετοχές του στην Tesla.

Τα ελάχιστα όρια

Τον Μάρτιο, ο Musk απάντησε στην κριτική του Sanders για τον μεγάλο του πλούτο, λέγοντας ότι θα χρησιμοποιούσε τα χρήματά του για να βοηθήσει την ανθρωπότητα.
Οι γηραιοί πολιτικοί αποτελούν αντικείμενο συζήτησης εδώ και χρόνια.
Αν και οι ΗΠΑ ορίζουν ένα ελάχιστο όριο ηλικίας 35 ετών για τους προέδρους, δεν υπάρχει αν΄λωτερο όριο ηλικίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης