Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία - Κορωνοϊός: Τέλος ο χορός στα νυχτερινά κέντρα του Βερολίνου

Γερμανία - Κορωνοϊός: Τέλος ο χορός στα νυχτερινά κέντρα του Βερολίνου
Τα νέα έρχονται μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας ότι όλα τα νυχτερινά κέντρα σε κρατίδια με υψηλά ποσοστά μόλυνσης πρέπει να κλείσουν

Οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων του Βερολίνου δεν θα επιτρέπεται πλέον να χορεύουν, από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου σε μια προσπάθεια να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού και των παραλλαγών του στη Γερμανία.
Σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί η μετάδοση του κορωνοϊού εν μέσω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Omicron στη Γερμανία, η Γερουσία του Βερολίνου επιβάλλει την απαγόρευση του χορού σε νυχτερινά κέντρα και ανακοινώνει αυστηρά ανώτατα όρια στις μεγάλες εκδηλώσεις.
Επιπλέον, στους θαμώνες των club συνιστάται να περιορίζουν την επαφή με άλλους ανθρώπους.
Για τις εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας στη Γερμανία και τη νυχτερινή διασκέδαση απαιτείται από τους θαμώνες να έχουν ένα από τα δύο “Gs” (είτε geimpft, δηλ. εμβολιασμένοι, είτε genesen, θετικό τεστ τους τελευταίους έξι μήνες).
Τα νέα έρχονται μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας ότι όλα τα νυχτερινά κέντρα σε κρατίδια με υψηλά ποσοστά μόλυνσης πρέπει να κλείσουν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης