Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στροφή 180 μοιρών από τα CDC (ΗΠΑ): Πάνω από το 75% όσων πέθαναν από covid 19 είχαν 4 ασθένειες μαζί, δεν ήταν υγιείς

Στροφή 180 μοιρών από τα CDC (ΗΠΑ): Πάνω από το 75% όσων πέθαναν από covid 19 είχαν 4 ασθένειες μαζί, δεν ήταν υγιείς
Τα CDC των ΗΠΑ αναγνωρίζουν ότι το 75% όσων πέθαναν από covid 19 είχαν έως και 4 ασθένειες μαζί δεν ήταν υγιείς άνθρωποι
Σχετικά Άρθρα

Μετά από μια προπαγάνδα φόβου, κατατρομοκράτησης της παγκόσμιας κοινωνίας, πολιτικών επιλογών που διαχώρισαν τις κοινωνίες κατά τρόπο ανέντιμο και ανήθικο… η αλήθεια αρχίζει να αποκαλύπτεται.
Εδώ και καιρό πολλοί αναφέρουν ότι οι υγιείς άνθρωποι κινδυνεύουν, οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και ότι οι πάντες κινδυνεύουν από τον covid 19.

Η διευθύντρια των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων τα CDC, η Rochelle Walensky, αναγνώρισε ότι πάνω από το 75% των θανάτων από COVID-19 ήταν άνθρωποι «που είχαν τουλάχιστον τέσσερις συννοσηρότητες» και «δεν ήταν καλά δεν ήταν υγιείς άνθρωποι».
Η Walensky προέβη σε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Good Morning America.

«Ο συντριπτικός αριθμός θανάτων, πάνω από 75%, σημειώθηκε σε άτομα που είχαν τουλάχιστον τέσσερις αθενένειες μαζί», είπε η Walensky.
«Λοιπόν, πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν καλά στην αρχή».

Ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που πέθαναν από covid 19 δεν ήταν υγιείς σε ποσοστό 86% καθώς έπασχαν από διάφορες ασθένειες.
Τα δεδομένα έρχονται να αποδείξουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των υγιών ανθρώπων επιβιώνει από τον COVID, ακόμη και στην υψηλότερη ηλικιακή κατηγορία άνω των 80τών.

Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη από κορυφαίους επιδημιολόγους μεταξύ αυτών και του καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 95% των ηλικιωμένων ατόμων ηλικίας άνω των 70 ετών επέζησαν από τον COVID και ότι το ποσοστό επιβίωσης θα αυξηθεί σε 97,1% για όσους δεν είναι σε κατ 'οίκον φροντίδα.

Μεταξύ των ατόμων κάτω των 20 ετών, το ποσοστό επιβίωσης ήταν 99,9987%.

Η μελέτη χρησιμοποίησε δεδομένα πριν από την εμφάνιση των προγραμμάτων μαζικού εμβολιασμού.

Μεγάλο μέρος της τρομοκρατίας γύρω από τον COVID που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει τα lockdown, τους κανόνες μάσκας και τις εντολές εμβολίων βασιζόταν στον μύθο ότι ο COVID σκοτώνει χιλιάδες υγιείς ανθρώπους, κάτι που απλώς δεν ισχύει.
Αυτού του είδους τα επιχειρήματα προκάλεσαν στην παγκόσμια κοινωνία σύγχυση και φόβο ως προς την πραγματική κλίμακα της απειλής του covid 19.

Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη το καλοκαίρι του 2020 διαπίστωσε ότι κατά μέσο όρο, οι Αμερικανοί πίστευαν ότι το 9% του πληθυσμού, περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι, είχαν πεθάνει από τον κορωνοϊό, όταν ο πραγματικός αριθμός εκείνη την εποχή ήταν μικρότερος από 155.000 νεκροί λόγω covid 19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης